Urmărește-ne în Social Media

Ricky Martin - Tiburones

Iubirea poate schimba totul, iar Ricky Martin știe cum să ne arate asta într-un videoclip emoționant, lansat pentru piesa ”Tiburones”. Melodia este compusă de artist împreună cu Oscar Hernandez.

Pace, unitate și iubire - la asta a visat John Lennon, iar la asta visează și Ricky Martin. Noul single al artistului latino, intitulat "Tiburones" (în traducere "Rechini"), este o baladă cu versuri pline de înțeles ce ne reamintesc de lucrurile cu adevărat importante în viață.

"Este o piesă foarte încărcată emoțional care vorbește despre uniunea a două persoane care nu ar trebui să-și piardă vremea certându-se. Este o propunere de a schimba direcțiile, planurile și ideile din simpla dorință de a înainta împreună. Și la orice preț, "pentru tine orice, înot cu rechinii"", a detaliat pentru Billboard Oscar Hernandez, ce a compus această melodie împreună cu Ricky Martin.

Melodia este prezentată publicului împreună cu un videoclip al cărui mesaj susține ideea de unitate transmisă prin versuri. Clipul a fost filmat în Puerto Rico și regizat de Kacho Lopez.

"Ce am vrut să realizez cu acest video a fost să captez o poveste universală și tocmai de asta am vrut să filmez în Puerto Rico. Atât piesa, cât și clipul, încorporează toate emoțiile, energia și senzațiile care sunt emblematice pentru momentele când suntem împreună ca oameni", a detaliat Ricky Martin.

Originar din Puerto Rico, Ricky Martin este unul dintre cei mai populari cântăreți latino-pop. Pe parcursul unei cariere de peste 20 de ani, artistul a vândut în jur de 70 de milioane de albume.

Ricky Martin a concertat în România pe 20 august 2003, în deschiderea festivalului "Cerbul de Aur" din Piața Sfatului din Brașov.

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1