Urmărește-ne în Social Media

electronica

Pet Shop Boys - Give stupidity a chance

Cu sarcasmul britanic specific, Pet Shop Boys reușește să rezume în doar câteva versuri situația socio-politică deplorabilă de la nivel mondial. Câteva referințe din piesa ”Give stupidity a chance” ne-ar putea duce cu gândul la Donald Trump, dar și la Brexit.

Publicat

pe

Pet Shop Boys încearcă să vadă partea amuzantă a unui viitor nu tocmai promițător. Noul single al duo-ul se intitulează sugestiv "Give stupidity a chance" și este o porție savuroasă de remarci sarcastice. Melodia este lansată împreună cu un videoclip cu versuri, oferind astfel publicului ocazia de a cânta împreună cu Neil și Chris această "odă" închinată stupidității.

"Give stupidity a chance" se regăsește pe noul EP al trupei Pet Shop Boys, "Agenda". LP-ul este lansat astăzi, 8 februarie, și poate fi achiziționat de pe site-ul formației.

Tracklist "Agenda" - Pet Shop Boys:

  1. Give stupidity a chance
  2. On social media
  3. What are we going to do about the rich?
  4. The forgotten child

Adeptă a sonorităților electronice, Pet Shop Boys s-a format în Londra în 1981, când Neil Tennant (voce, sintetizatoare și chitară) și Chris Lowe (clape, uneori și voce) s-au întâlnit într-un magazin de electronice. Din 1986 încoace, trupa a avut 39 piese în Top 30 și 22 de piese în Top 10 din Marea Britanie și a vândut peste 50 de milioane de discuri.

Trending