Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Lyric Video: Pet Shop Boys - Give stupidity a chance

Cu sarcasmul britanic specific, Pet Shop Boys reușește să rezume în doar câteva versuri situația socio-politică deplorabilă de la nivel mondial. Câteva referințe din piesa ”Give stupidity a chance” ne-ar putea duce cu gândul la Donald Trump, dar și la Brexit.

Pet Shop Boys încearcă să vadă partea amuzantă a unui viitor nu tocmai promițător. Noul single al duo-ul se intitulează sugestiv "Give stupidity a chance" și este o porție savuroasă de remarci sarcastice. Melodia este lansată împreună cu un videoclip cu versuri, oferind astfel publicului ocazia de a cânta împreună cu Neil și Chris această "odă" închinată stupidității.

"Give stupidity a chance" se regăsește pe noul EP al trupei Pet Shop Boys, "Agenda". LP-ul este lansat astăzi, 8 februarie, și poate fi achiziționat de pe site-ul formației.

Tracklist "Agenda" - Pet Shop Boys:

  1. Give stupidity a chance
  2. On social media
  3. What are we going to do about the rich?
  4. The forgotten child

Adeptă a sonorităților electronice, Pet Shop Boys s-a format în Londra în 1981, când Neil Tennant (voce, sintetizatoare și chitară) și Chris Lowe (clape, uneori și voce) s-au întâlnit într-un magazin de electronice. Din 1986 încoace, trupa a avut 39 piese în Top 30 și 22 de piese în Top 10 din Marea Britanie și a vândut peste 50 de milioane de discuri.

Citește mai multe despre Pet Shop Boys
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE