Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: Paula Seling - Ridică-te

Paula Seling este, fără îndoială, una din cele mai bune voci din țara noastră, dar și o artistă complexă, care reușește să cucerească, prin talentul vocal unic, publicul de orice gen. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.
Urmărește-ne pe

Și cum îi place să-și surprindă mereu ascultătorii, aceasta lansează piesa "Ridică-te", însoțită de un videoclip desprins din viețile tuturor. Mesajul melodiei este unul emoționant, cu versuri menite să ne motiveze să ne mai dăm o șansă și să avem încredere că avem puterea de a ne realiza visul, chiar în momentele în care credem că nu mai există.

Versurile noului single au fost scrise de Paula Seling, de orchestrație s-a ocupat Alex Pelin (Epiq Records), iar filmările clipului au avut loc în Chișinău, în regia celor de la CIOfilm, marcând astfel cea de-a două colaborare a artistei cu echipa din Republica Moldova.

Cu această ocazie, Paula și-a anunțat și lansarea site-ului oficial, unde se vor regăși informații noi, dar și toate materialele muzicale din cariera ei.

"Cu bucurie vă prezint clipul piesei <Ridică-te!>. Am scris cântecul cu gândul la toți cei ce au nevoie de un cuvânt în plus pentru a-i ajuta să treacă peste greutăți. Unii pot să își spună singuri aceste lucruri. Nu judeca, nu ai de unde să știi dacă, sub un zâmbet, nu se ascund greutăți pe care omul le poartă în tăcere.

Trebuie să mergi mai departe. Gândește-te la copilul din tine, cel care visa la un viitor glorios, acel copil care, dacă ar fi lângă ține, asta ți-ar spune: luptă pentru visurile mele.
Mulțumesc Alex Pelin și Epiq Records pentru orchestrație, Ciofilm pentru ideea magică și realizarea clipului , tuturor actorilor din clip, sunteți adevărată inspirație, lui Florin Sorasan pentru mix, Rodicăi Pucă pentru hainuțe, Forever21.

Mulțumesc, Radu Bucura, că ești așa cum ești, că mă ajuți, că mă inspiri, că îmi dai încredere.
Sper să va placă. Nu uitați să-l arătați tuturor celor care contează pentru voi, celor care au nevoie de aceste cuvinte! Share! În TINE stă puterea să muți munții!", spune Paula Seling.

Citește mai multe despre Paula Seling
Videoclipuri cu Paula Seling
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE