Urmărește-ne în Social Media

OneRepublic - Someday

OneRepublic a lansat videoclipul "Someday", a șasea piesă extrasă de pe cel mai recent album, "Human". Materialul este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

"Someday" este compusă de Josh Varnadore, Steven Mudd, Tyler Spry, Brent Kutzle, Ryan Tedder și vorbește despre importanța relațiilor umane. Fie că ne referim la familie, prietenie sau iubire, conexiunile interumane cântăresc mai mult decât orice bun material.

Piesa se găsește pe cel de-al cincilea album al formației. Denumit "Human", discul a fost lansat pe 27 august, fiind precedat de single-urile "Rescue Me", "Somebody To Love", "Wanted", "Didn't I" și "Better Days".

Tracklist "Human" (deluxe):

 1. Run
 2. Distance
 3. Someday
 4. Didn’t I
 5. Rescue Me
 6. Savior
 7. Take Care of You
 8. Forgot About You
 9. Somebody to Love
 10. Wanted
 11. Take It Out On Me
 12. Better Days
 13. Wild Life
 14. Ships + Tides
 15. Someday (Acoustic)
 16. Lose Somebody

Lansată la începutul anilor 2000, trupa OneRepublic a avut un parcurs impresionant, ajungând să se plaseze astăzi printre cele mai apreciate nume ale curentului pop-rock internațional. Trupa s-a născut în 2002 la inițiativa solistului Ryan Tedder și a chitaristului Zach Filkins, bucurându-se de notorietate încă de la debut, mai ales în cadrul unor platforme online de muzică.

Comentarii