Urmărește-ne în Social Media

JO - Ziua lu' Ioana

De ziua ei, JO a pregătit un cadou muzical pentru fanii săi și anume o piesă cu influențe trap - "Ziua lu' Ioana". Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Florin Boka alături de Lucian Nagy și Dorian Micu, "Ziua lu' Ioana" este o piesă cu versuri catchy ce îți rămâne întipărită în minte încă de la prima ascultare, iar clipul prezintă momente de la petrecerea pe care JO a organizat-o alături de cei mai apropiați prieteni.

"27... Pff. 27. Mulți ani. Mă simt <<bătrână :))>>. Mai important decât faptul că sunt mulți, contează cum și în ce fel au trecut ăștia 27 de ani. Vreau și tind să cred că s-a așternut și o urmă de înțelepciune și maturitate peste trupul, mintea și sufletul meu de copil. Dacă m-am ales cu ceva în anii ăștia, m-am ales cu o gândire mai profundă, mai înțeleaptă și mai dreaptă. Dacă nu față de mine încă... Măcar față de cei din jur.

Știu că sunt o fire empatică și accept și îmbrățișez momentele în care simt să ajut și să cresc alături de mine oameni pe care îi pot îndruma și ajuta în viață, dar la rândul meu îmi doresc alături de mine oameni pe care să mă pot baza, oameni de la care am ce să învăț, care mă ajută să cresc, să mă dezvolt. Despre asta e și piesa pe care o lansez la 27 de ani. Despre mine în primul rând. Despre cât de puțin ai nevoie cu adevărat ca să fii fericit. <<Ziua lu' Ioana>> e despre mine, despre tine, despre tot ce te face să fii fericit. Și fericit trebuie să te faci în primul rând SINGUR. Restu' vine de la sine", a declarat JO.

Pe 26 august, cu 3 zile înainte să împlinească 27 de ani, JO și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit alături de prieteni, familie și artiști, cărora le-a făcut mai multe surprize. Una dintre ele a fost chiar filmarea clipului "Ziua lu' Ioana".

Artista a susținut și un mini concert unde a cântat piese precum "Vocea ta", "Lacrimile" "Până vara viitoare", "Cu un picior în rai", dar și "Mă mai ia" alături de JUNO. În plus, în cadrul evenimentului, invitații au ascultat în premieră single-ul "Ziua lu' Ioana". Prezenți la ziua lui JO au fost mai mulți colegi de breaslă, care au sărbătorit-o așa cum se cuvine și au fost alături de ea în aceste momente unice. Printre invitați s-au numărat Theo Rose, Emilian, Natanticu, băieții de la Noaptea Târziu, Mario Fresh, Alexia Eram, MIRA, Liviu Teodorescu, Bella Santiago, IOVA, SHIFT, Dj AlbWho, Sebastian Dobrincă și mulți alții.

PUBLICITATE
Comentarii