Urmărește-ne în Social Media

OneRepublic - Runaway

OneRepublic a lansat "Runaway", primul single nou de la succesul obținut cu "I Ain't Worried", de pe coloana sonoră a filmului "Top Gun: Maverick". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Runaway" este o piesă plină de energie și zvâc, ce vorbește despre dorința de a scăpa de presiunile și constrângerile vieții, în căutarea libertății și a unui nou început, conștientizând în același timp obstacolele și incertitudinile interne care pot apărea pe parcurs.

Videoclipul cântecului a fost regizat de Tomás Whitmore și filmat în timpul turneului OneRepublic din Asia. Filmările s-au desfășurat în opt orașe: Hong Kong, Manila, Jakarta, Singapore, Kuala Lumpur, Bangkok, Taipei și Tokyo. Videoclipul prezintă trupa cântând noul single pe vârful emblematicului rooftop Marina Bay Sands din Singapore, dar și alte secvențe dinamice și amuzante.

Lansată la începutul anilor 2000, trupa OneRepublic a avut un parcurs impresionant, ajungând să se plaseze astăzi printre cele mai apreciate nume ale curentului pop-rock internațional. Trupa s-a născut în 2002 la inițiativa solistului Ryan Tedder și a chitaristului Zach Filkins, bucurându-se de notorietate încă de la debut, mai ales în cadrul unor platforme online de muzică.

PUBLICITATE
Comentarii