Urmărește-ne în Social Media

OneRepublic - I Ain’t Worried

OneRepublic a lansat "I Ain’t Worried", piesă extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Top Gun: Maverick". Melodia este însoțită de un videoclip disponibil în articol.

"I Ain't Worried" face parte din soundtrack-ul recentului "Top Gun: Maverick", peliculă lansată la aproximativ 36 de ani de la originalul "Top Gun". Piesa celor de la OneRepublic este cel de-al doilea single lansat de pe coloana sonoră a filmului, după anteriorul "Hold My Hand", interpretat de Lady Gaga.

"I Ain't Worried" este compusă de John Nathaniel, Simon Oscroft, Tyler Spry, Brent Kutzle și Ryan Tedder. Melodia este acompaniată de un videoclip ce îmbină secvențe din filmul "Top Gun: Maverick" cu imagini ale trupei OneRepublic interpretând noua piesă.

Lansată la începutul anilor 2000, trupa OneRepublic a avut un parcurs impresionant, ajungând să se plaseze astăzi printre cele mai apreciate nume ale curentului pop-rock internațional. Trupa s-a născut în 2002 la inițiativa solistului Ryan Tedder și a chitaristului Zach Filkins, bucurându-se de notorietate încă de la debut, mai ales în cadrul unor platforme online de muzică.

Comentarii