Urmărește-ne în Social Media

OneRepublic - West Coast

OneRepublic a lansat videoclipul noului single "West Coast". Melodia poate fi considerată un imn dedicat Californei, ce evocă liniile melodice caracteristice anilor 1960 auzite frecvent pe Coasta de Vest.

OneRepublic a început să lucreze la single-ul "West Coast" încă din 2016, dar trupa a decis să păstreze această melodie pentru o dată ulterioară. O altă versiune a acestei piese a fost folosită și pentru hitul internațional al trupei U2 din vara anului 2017, "Summer of Love". În martie 2020, basistul Bret Kutzle a dezvăluit un mic fragment din "West Coast" în timpul live-ului de pe Instagram al lui Ryan Tedder, atunci când a fost preconizat că acest single va fi inclus pe cel de-al cincilea album al formației OneRepublic, "Human".

"Motivul pentru care nu am lansat încă "West Coast" este pentru că are o linie melodică unică, care este foarte diferită față de piesele OneRepublic cu care v-am obișnuit... Am decis să facem un întreg album care să se potrivească cu "West Coast" și la acel material discografic lucrăm deja de patru luni... "West Coast" este unul dintre single-urile cheie ale albumului ce urmează să fie lansat și încercăm ca toate celelalte piese să rezoneze cu "West Coast", pentru că noi credem că acest cântec este extraordinar de bun", dezvăluia OneRepublic după lansarea piesei "Someday".

Single-ul "West Coast" vine însoțit și de un videoclip, care se mulează perfect pe mesajul piesei și pe vibe-ul anilor 60 din California, surprinzându-i pe membrii trupei în peisaje caracteristice Coastei de Vest.

Lansată la începutul anilor 2000, trupa OneRepublic a avut un parcurs impresionant, ajungând să se plaseze astăzi printre cele mai apreciate nume ale curentului pop-rock internațional. Trupa s-a născut în 2002 la inițiativa solistului Ryan Tedder și a chitaristului Zach Filkins, bucurându-se de notorietate încă de la debut, mai ales în cadrul unor platforme online de muzică.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED