Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Lyric Video: Mumford & Sons - Guiding Light

Mumford and Sons își încânta fanii cu o supernova muzicală, odată cu lansarea single-ului „Guiding Light”, primul extras de pe cel de-al patrulea album de studio al trupei, „Delta”, care va fi disponibil începând cu 16 noiembrie.

„Guiding Light” este expresia unei reveniri impresionante – o piesă folk-rock amețitoare, care se construiește treptat și explodează brusc, transformându-se într-un spectacol frenetic de culoare și energie.

Albumul „Delta” combină diferite forme, culori și texturi muzicale, dorind să celebreze cei 10 ani de activitate ai trupei. „Delta” este o colecție de piese emoționante, poate cele mai intime și mai sensibile materiale lansate vreodată de Mumford and Sons atât din punctul de vedere al mesajului, cât și în ceea ce privește compoziția muzicală.

Odată cu lansarea din 2015 a „Wilder Mind” și cea din 2016 a EP-ului „Johannesburg”, Mumford and Sons a exploatat o identitate artistică prolifică, pe care alege să o integreze și în cadrul albumului „Delta”. Se pare că formația britanică a găsit și decis să nu se abată de la rețeta clasică a succesului.

EP-ul “Johannesburg”, lansat în 2016, a fost înregistrat intregral în Africa de Sud. Printre piesele de pe EP se numără și Wona, o colaborare cu artistul senegalez Baaba Maal, proiectul englez de jazz The Very Best și trupa sud-africană Beatenberg.

Citește mai multe despre Mumford and Sons
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE