Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Mumford and Sons, Baaba Maal, The Very Best, Beatenberg - Wona

Trupa Mumford and Sons a colaborat cu Baaba Maal, The Very Best și Beatenberg pentru noul single ”Wona”. Piesa este extrasă de pe EP-ul “Johannesburg”, înregistrat în Africa de Sud.

După un album în 2015 ce făcea trecerea către un nou stil muzical, Mumford and Sons revine în 2016 cu un EP ce propune fanilor formației un nou mix de influențe. Noul material al trupei se numește “Johannesburg” și a fost înregistrat integral în Africa de Sud. Primul single extras este ”Wona” și marchează prima colaborare a formației cu artistul senegalez Baaba Maal, proiectul englez de jazz The Very Best și trupa sud-africană Beatenberg. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Ross Stirling.

EP-ul “Johannesburg” a fost lansat pe 17 iunie. Materialul conține 5 piese.

Tracklist “Johannesburg” EP - Mumford and Sons:

  1. There Will Be Time
  2. Wona
  3. Fool You’ve Landed
  4. Ngamila
  5. Si tu veux

Mumford and Sons a lansat anul trecut primul material ce s-a îndepărtat de elementele instrumentale ce au definit până acum sound-ul formației: banjo, strumming acustic.

„Am simțit că reluarea a ceea ce am mai făcut sau folosirea acelorași instrumente nu e pentru noi. Avem gusturi mai variate în muzică. Niciunul dintre noi nu avea niciun interes în a înregistra un fel de ”Babel 2”. Am vrut de la bun început să fie ceva diferit.” – Mumford and Sons

Schimbarea de stil a prins bine formației britanice, albumul „Wilder Mind” plasându-se pe prima poziție atât în topul albumelor din UK, cât și din SUA, Canada, Australia, Olanda și Norvegia.

Citește mai multe despre Mumford and Sons
Videoclipuri cu Mumford and Sons
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE