Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Videoclip oficial: MARINA - Man's World

MARINA nu mai vrea să trăiască într-o lume a bărbaților și ne-o spune răspicat în noul ei videoclip, ”Man's World”. Piesa anunță un nou material de studio, cel de-al cincilea din cariera sa.

"Man's World" este o piesă compusă de MARINA și produsă de Jenn Decilveo, la realizarea videoclipului lucrând o întreagă echipă compusă din femei. Acesta a fost regizat de Alexandra Gavillet și filmat de-a lungul deșertului din Valea Simi, împletind imagini sărutate de soare cu un mesaj sociopolitic.

"Man's World" anunță lansarea unui nou material de studio, cel de-al cincilea din cariera Marinei. Titlul discului nu a fost încă dezvăluit, însă este programat să apară pe piață anul viitor. Artista anunța la începutul anului 2020 că lucrează la piese noi în Paris, în decursul anului publicând pe Instagram diverse teasere. Noi detalii vor fi anunțate cât de curân considerând că primul single a fost deja lansat.

Marina and the Diamonds a devenit cunoscută pe plan internațional odată cu ocuparea locului al doilea la BBC Sound of 2010. În același an a fost nominalizată la Brit Awards și a câștigat la MTV Europe Music Awards premiul categoriei Best UK & Irish Act. Cele mai cunoscute piese din repertoriul Marina and the Diamonds sunt „Primadonna”, „How to Be a Heartbreaker” și „Hollywood”.

Citește mai multe despre Marina
Videoclipuri cu Marina
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE