Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Mandinga reinterpretează piesa „Cheap Thrills” alături de Tito Nieves

După ce a cucerit publicul şi a intrat în atenţia marilor producători ai genului muzical, trupa Mandinga revine cu o colaborare inedită.

Tito Nieves, numit şi "Pavarotti de la Salsa", o legendă pe care Puerto Rico a oferit-o muzicii latino, şi-a dorit un cover marca Mandinga. Aşa a apărut "Una Noche Más", versiunea salsa a piesei "Cheap Thrills". Piesa a fost produsă de Omar Secada (Piano Beats), Alexander Himely Benavides (El Niño, MANDINGA) şi Jay Lugo.

"Această colaborare a fost o mare plăcere şi totodată o reală provocare pentru mine. E prima dată când interpretez o astfel de piesă, mereu am cântat doar salsa pură.", declara Tito Nieves.

"Genul acesta muzical vine din ţara mea. Mă simt dator să fac cunoscut acest stil şi să-l îmbunătăţesc. Alături de Omar mă consider un promotor al muzicii salsa moderne. Întâmplarea frumoasă a făcut că Bárbara să se potrivească excelent cu acest proiect. Practic, ea a maximizat potenţialul nostru creativ.”, adaugă Alexander Himely Benavides.

"Tatăl meu este cubanez, aşa că am crescut ascultând salsa. Acest gen va fi mereu în inima mea ca ceva special. Ritmurile exotice aduc fericire celor ce le simt. Cum să nu promovez aşa ceva?", spune Bárbara Isasi (Mandinga).

Omar Secada se declara mândru să realizeze astfel de producţii alături de Niño. “Una Noche más” este al doilea single de pe viitorul album al lui Jay Lugo, producător de salsa ce colaborează cu nume importante din industrie. Piesa a intrat deja în playlist-urile celor mai bune radiouri din Puerto Rico şi Florida.

Citește mai multe despre Mandinga
Videoclipuri cu Mandinga
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE