Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Revelion 2018 la Palatul Parlamentului: Glamour Party cu Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: Fall Out Boy - Champion

Trupa Fall Out Boy a lansat videoclipul oficial al piesei ”Champion”. Melodia este extrasă de pe albumul "M A N I A".

”Nu mă pot gândi la un drog mai nociv decât falsa realitate...creăm și putem fi oricine ne dorim să fim, și totuși, de multe ori, alegerile nostre ne lasă neîmpliniți și singuri. Distrugeți falsa realitate. Nu mai stați degeaba și nu mai pierdeți timpul aiurea.”

Cu acest mesaj, Fall Out Boy invită publicul să vizioneze noul videoclip filmat pentru piesa ”Champion”. În clip apar Jaden Smith, Josh Brener, Timothy Granaderos și Ashley Iaconetti. Vizualul este regizat de Brendan Walter & Mel Soria.

Piesa ”Champion” va fi inclusă pe cel de-al 7-lea album al trupei Fall Out Boy,  ”M A N I A”. Discul va fi lansat pe 15 septembrie și va fi urmat de un un turneu în America de Nord și Australia. Trupa va fi acompaniată în acest turneu și de Jaden Smith, tânărul artist având în portofoliu o serie de piese apreciate de public, melodii precum ”Batman”, ”Fallen” și ”Watch Me”.

Citește mai multe despre Fall Out Boy
Videoclipuri cu Fall Out Boy
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE