Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Fall Out Boy - Champion

Trupa Fall Out Boy a lansat videoclipul oficial al piesei ”Champion”. Melodia este extrasă de pe albumul "M A N I A".

”Nu mă pot gândi la un drog mai nociv decât falsa realitate...creăm și putem fi oricine ne dorim să fim, și totuși, de multe ori, alegerile nostre ne lasă neîmpliniți și singuri. Distrugeți falsa realitate. Nu mai stați degeaba și nu mai pierdeți timpul aiurea.”

Cu acest mesaj, Fall Out Boy invită publicul să vizioneze noul videoclip filmat pentru piesa ”Champion”. În clip apar Jaden Smith, Josh Brener, Timothy Granaderos și Ashley Iaconetti. Vizualul este regizat de Brendan Walter & Mel Soria.

Piesa ”Champion” va fi inclusă pe cel de-al 7-lea album al trupei Fall Out Boy,  ”M A N I A”. Discul va fi lansat pe 15 septembrie și va fi urmat de un un turneu în America de Nord și Australia. Trupa va fi acompaniată în acest turneu și de Jaden Smith, tânărul artist având în portofoliu o serie de piese apreciate de public, melodii precum ”Batman”, ”Fallen” și ”Watch Me”.

Citește mai multe despre Fall Out Boy
Videoclipuri cu Fall Out Boy
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE