Urmărește-ne în Social Media

Lidia Buble - Ești frumoasă

Lidia Buble a lansat "Ești frumoasă", o piesă prin care îndeamnă femeile să se iubească necondiționat și să nu țină cont de standardele de frumusețe impuse de societate. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Lidia Buble întâmpină primăvara și luna femeii cu o piesă caldă și optimistă. "Ești frumoasă" a fost compusă de Adriana Opriș, Dia Marius, Ionuț Bacula "Papu", Vlad Manolache, Alex Parker și vorbește despre încrederea și acceptarea de sine.

"Ești frumoasă" este lansată alături de un videoclip regizat de Kobzzon. Lidia Buble este acompaniată de mai multe fete și femei care devin confortabile să se uite în oglindă și să spună: "Ești frumoasă așa cum ești / Ca o zână din povești".

"<<Asa cum ești>> este un manifest pentru feminitate, pentru frumusețea asumată, pentru frumusețea interioară, dar și pentru frumusețea exterioară privită, însă, prin lentila compasiunii, a iubirii de sine necondiționate, pentru frumusețea imperfecțiunii și a unicității.

Îmi doresc ca profunzimea piesei să fie mesajul pentru acea frumusețe departe de perfecțiune, acea privire în oglindă, acea îmbrățișare caldă și lipsită de judecată pentru propria persoană. Este invitația mea la asumare, acceptare, curaj, bucurie și iubire de sine. Ești frumoasă așa cum ești, începe și învață să te iubești!", este mesajul transmis de Lidia Buble.

Lidia Buble a cucerit publicul cu numeroase hituri lansate de-a lungul carierei sale. În 2021, Lidia Buble și Vunk au făcut echipă pentru "Vino, du-te", un hit de succes care și-a făcut loc în playlisturile radio chiar înainte de lansare. A urmat "INTENS", o piesă despre acea dorință arzătoare pe care o simte o femeie atunci când iubește, iar la finalul anului a lansat "Extrapolăm". Recent, artista a colaborat cu DJ Project pentru "Ochii tăi", cu Direcția 5 pentru "If You Love Me" și cu Havana pentru "Tatoué".

Comentarii