Urmărește-ne în Social Media

Lidia Buble - Buzele Tale

Lidia Buble încinge playlisturile vara aceasta cu "Buzele tale". Melodia este lansată alături de un videoclip la fel de senzual, disponibil de vizionat în articol.

Cu muzica și versurile compuse de Lidia Buble împreună cu AMI, Radu Bolfea, Gheorghe Scurtu și cu producția realizată de Adi Colceru, "Buzele tale" este o piesă ce vorbește despre puterea seducției și emoțiile unei întâlnirii romantice.

Single-ul este însoțit de un videoclip exotic, plin de culoare, filmat pe unele dintre cele mai frumoase plaje ale Greciei. Regizat de Alex Ceaușu, clipul dezvăluie o Lidia Buble senzuală, dar și așa cum este în viața de zi cu zi: naturală, jucăușă, copilăroasă, trăind fiecare clipă din plin.

Lidia Buble a reușit să cucerească publicul cu numeroase hituri de-a lungul carierei sale. Printre cele mai iubite și populare piese ale sale, care au adunat împreună peste un miliard de vizualizări pe YouTube, se numără "Le-am spus și fetelor", "Mi-e bine", "Sub apă", "Cămașa", "Lacătul și femeia", "Cu ochii ăia verzi", "Romanță cu parfum", "Roșu nuclear", dar și single-uri de succes internațional precum "Margarita", "La Luna" și colaborarea cu artistul și compozitorul câștigător al premiului Grammy, Lenier, pentru "Robándote un beso".

Comentarii