Urmărește-ne în Social Media

Pepe - Nu plecăm acasă

Pepe dă startul petrecerilor cu "Nu plecăm acasă". Noua piesă a artistului este lansată alături de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Nu plecăm acasă" are toate ingredientele pentru a deveni imnul petrecerilor din 2023. Melodia a fost compusă de Pepe, Jimmy Dub și Florin Buzea. Videoclipul este o nouă colaborare cu regizorul Dan Petcan și pune în imagini mesajul melodiei: o seară dansantă alături de prieteni.

"<<Nu plecăm acasă>> este mai mult o stare decât un single nou, care stare am tot trăit-o pe la concerte fie ele publice sau private, online sau offline. Chiar nu imi aduc aminte când am stat cu oamenii doar 45 sau 50 de minute cum prevăd contractele. De fiecare dată a fost BIS la BIS, la BIS şi atunci era clar că ne trebuie şi un refren pentru aceasta ca lumea să se bucure şi să cânte cu mine", a spus Pepe.

Pepe a debutat în 1996 la Ploiești, la un festival de muzică ușoară. Dar succesul a venit în 1999, când a devenit solistul fostei trupe Latin Express, care a introdus pentru prima dată stilul flamenco în România. În 2000 a adoptat numele de scenă Pepe și a devenit unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică latino din România.

Comentarii