Urmărește-ne în Social Media

Lidia Buble - Romanță cu parfum

Lidia Buble a lansat "Romanță cu parfum", un remake al celebrei piese "La Fereastra ta", de la Semnal M. Noua variantă este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Inspirată de celebrul șlagăr "La Fereastra ta", lansat de Semnal M în urmă cu 30 de ani, Lidia îi poartă pe ascultători într-o călătorie muzicală magică, în care dragostea și dorul se împletesc cu aroma subtilă a amintirilor. Cu muzica și versurile compuse de Iuliu Merca alături de Ștefan Boldijar, Alex Pelin și Vlad Lucan, "Romanță cu parfum" vorbește despre sentimentele ce prind contur odată cu trecerea timpului și care te învață că cel mai frumos și îmbietor parfum este cel al dragostei.

"Se spune că toamna este despre melancolie și, tocmai de aceea, m-am gândit ca <<Romanță cu parfum>> să vă amintească despre cele mai de suflet povești din viața voastră. Prin acest remake, mi-am dorit să aduc nostalgie în sufletele oamenilor care au iubit piesa de la Semnal M, <<La Fereastra ta>>, hitul de acum 30 de ani. Sunt onorată și, în același timp, bucuroasă, pentru faptul că am primit acordul de a cânta și prilejul de a prezenta, în varianta mea, această melodie frumoasă. Dorința mea este ca voi toți cei care ascultați noul meu single să îl simțiți așa cum trăiți sau ați trăit o poveste de iubire de neuitat. <<Fără tine eu ce sunt?>> cred că este refrenul care exprimă cel mai bine sentimentele pentru persoana pe care o iubiți. Fără iubire, nu există lumină în suflete!", a declarat Lidia Buble.

Lidia Buble și-a surprins fanii cu succesul internațional, odată cu feat-ul latino "Robándote un beso", alături de Lenier, compozitor și câștigător a patru premii Latin Grammy. Melodia a cucerit piața muzicală din Mexic, Argentina, Florida și Spania. Tot recent, artista a colaborat cu Fly Project pentru piesa "Oh La La".

Comentarii