Urmărește-ne în Social Media

Goldfrapp - Ocean Feat. Dave Gahan

Piesa ”Ocean” a trupei Goldfrapp, ce a primit de curând o nouă versiune, înregistrată în colaborare cu Dave Gahan, are acum și videoclip. Vizualul este regizat chiar de către Alison Goldfrapp.

”Vă mulțumim foarte mult pentru calda primire a noii versiuni a piesei ”Ocean”! Suntem foarte mândri să vă prezentăm videoclipul ce o acompaniază, alături de Dave Gahan de la Depeche Mode”, a transmis Alison Goldfrapp fanilor din online.

Filmările pentru videoclipul ”Ocean” au avut loc la Fuerteventura, a doua insulă ca mărime din arhipelagul Insulele Canare. Aici s-au filmat și videoclipurile pieselor "Anymore" și "Everything Is Never Enough", regizate de Dave Gahan într-o perioadă de pauză a turneului său de atunci cu Depeche Mode.

”M-am simțit extraordinar cu Dave la filmările acestuo clip. Nu am fi putut fi mai mulțumiți de rezultatul final”, a declarat Alison pentru revista Rolling Stone.

Piesa ”Ocean”, în versiunea sa inițială, a fost inclusă pe LP-ul ”Silver Eye”, lansat de Goldfrap în 2017. Noua variantă a single-ului, în duet cu Dave Gahan, a fost adăugată ediției deluxe a albumului, ce va apărea pe piață pe 6 iulie. Pe ediția deluxe sunt incluse și câteva remixuri noi, realizate de Will Gregory și Joe Goddard de la Hot Chip, printre alții.

Grupul britanic Goldfrapp a luat naştere în Londra, 1999, avându-i in componenţă pe Alison Goldfrapp (voce/sintetizator) si Will Gregory (sintetizator). Cei doi sunt apreciați nu doar pentru modul inedit prin care reușesc să îmbine influențe din zona electronică, dance, downtempo, glam rock sau trip-hop, ci şi pentru spectacolul de lumini şi video-proiecţii pe care îl oferă publicului în timpul apariţiilor live.

Comentarii