Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Videoclip oficial: Hollywood Undead - Empire

Hollywood Undead a lansat piesa "Empire", care promovează viitorul disc. LP-ul va sosi pe 14 februarie, dar până atunci vizionăm videoclipul acestui track definitoriu pentru brandul rap-rock şi nu metal practicat de băieţi. Găsiţi clipul în articol.

"Empire" este o colecţie de mesaje sociale despre violenţa de pe străzi, traficul de narcotice şi cele mai rele fenomene care afectează tinerii din ziua de azi. Piesa se prezintă pe două planuri: o secţiune rock şi o secţiune de rap, care scoate în evidenţă tot ce e greşit la societatea noastră. De fapt există şi un al treilea segment care apare la refren, sub formă de rap mai accelerat suprapus pe riff-uri de chitară.

Numele "Empire" poate fi inspirat de multe lucruri: decăderea oricărui imperiu măreţ începe şi cu decăderea societăţii, dar şi versul des repetat "greu este capul care poartă coroana de spini", o aluzie la responsabilităţile uriaşe ale liderilor. Acesta este al treilea single de pe viitorul album Hollywood Undead, "New Empire, Vol. 1". Este al şaselea disc al artiştilor, care soseşte prin casele de discuri Dove & Grenade Media şi BMG.

Primul single a fost "Already Dead", iar al doilea a fost "Time Bomb", lansat în noiembrie 2019. Despre acest LP, membrul grupului George "Johnny 3 Tears" Ragan a declarat următoarele:

Acest album este încercarea noastră de a reinventa Hollywood Undead, nu doar cu un nou sunet pentru acest release, dar un nou sunet pentru trupă per total. Scopul nostru de la început a fost să facem muzică care poate fi ascultată separat de celelalte albume, dar se potriveşte şi cu ce am făcut înainte. Ne bazăm pe materialele vechi pentru a crea un sunet nou şi un New Empire.

"New Empire, Vol. 1" are 9 piese, iar Hollywood Undead va pleca în turneul de promovare din februarie, alături de Papa Roach şi Ice Nine Kills. Vor avea concerte în Germania, Franţa, Spania, Olanda, Polonia şi vor ajunge şi în România pe 3 martie. Atunci vor cânta la Arenele Romane, alături de Papa Roach.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Hollywood Undead
Videoclipuri cu Hollywood Undead
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE