Urmărește-ne în Social Media

Hollywood Undead - Already Dead

Hollywood Undead a lansat o nouă piesă, "Already Dead", cu un videoclip plin de glitch-uri şi imagini de protest. Acest single prefaţează un nou album , care va sosi în 2020. Urmăreşte noul clip în articol.

"Already Dead" este un videoclip nerecomandat celor care suferă de sensibilitate la lumini stroboscopice sau efecte vizuale intense. Aşa cum afirmă şi comentariile de pe YouTube, clipul e doldora de efecte, ba chiar face abuz de ele. Sunt suprapuse şi 5-6 filtre şi cadre ale unor proteste combinate cu reprezentaţii ale artiştilor din trupa Hollywood Undead. Ca să nu mai vorbim de glitch-uri, care adăugă la factorul cool, aproape psihedelic de la un anumit nivel.

Videoclipul devine până la final un fel de grafitti animat pe care l-ai vedea într-un joc video ca "Watch Dogs". Noul single este extras de pe albumul cu numărul 6 al artiştilor, care va sosi în 2020. Solistul şi multi instrumentalistul Danny Murillo face aluzie la plăcerea pe care unii oameni o găsesc în a răni pe cineva, ca tematică pentru nouă melodie. Mesajul este unul de împuternicire, de imunizare contra abuzului.

Danny nu este singurul solist din grup, J-Dog având la rândul său o secţiune de rap, peste beat-uri minimaliste şi riff-uri heavy, combinate cu sintetizator bine mixat. Ultimul LP al grupului a sosit în 2017, sub numele de "V", urmat de EP-ul cu 5 piese "Psalms", lansat în 2018. Acesta a strâns peste 50 de milioane de stream-uri la nivel global.

Hollywood Undead a lansat albumul de debut în 2008, "Swan Songs" primind discul de platină şi generând milioane de fani în toată lumea. Cei 5 artişti au dus conceptul de rap rock şi nu metal la un nou nivel. Îşi trag seva din Los Angeles şi au o imagine şi un stil vizual unic. Fiecare dintre muzicieni are o mască şi un pseudonim aparte. Măştile sunt bazate pe cele ale portarilor de hockey. În 2018 trupa a depăşit 1 miliard de stream-uri pentru toate piesele sale.

Rap rockerii vor concerta în România la anul, urcând pe scenă alături de Papa Roach, pe 3 martie. Evenimentul are loc la Arenele Romane şi va mai include trupe surpriză. Băieţii ne-au vizitat pentru prima oară în 2018, susţinând un concert la Arenele Romane în iunie.

Comentarii