Urmărește-ne în Social Media

Hollywood Undead - Gotta Let Go

În ziua când Hollywood Unded a concertat în România, trupa a lansat videoclipul celui mai nou single al său, "Gotta Let Go". Piesa aduce o nouă abordare pentru trupă, marcată vizual de acest clip. Vă invităm să îl vizionaţi în articol.

"Gotta Let Go" este un imn al contemplaţiei şi maturizării, al căutării interioare şi redescoperirii. Cei cinci muzicieni au dorit să le ofere fanilor o privire sinceră spre maturizarea lor şi la modul în care artiştii aleg să treacă la o nouă etapă în carieră şi viaţă. Uneori trebuie să laşi în urma trecutul şi să "let go", este mesajul acestei piese.

Între cadrele cu muzicienii sunt intercalate imagini ale unei planete gigantice privite din spaţiu şi vedem un astronaut în vârstă privind spre acel peisaj spaţial magnific. Metaforă a singurătăţii, bătrânul îşi petrece ultimele clipe visând la acel tărâm îndepărtat, în vreme ce se află pe patul de spital. Muzicienii doresc să transmită fanilor să trăiască fără regrete şi să profite de fiecare clipă pentru a forma amintiri.

"Gotta Let Go" este o abordare nouă pentru trupă. Până acum Hollywood Undead cânta o combinaţie dintre rap şi rock, cu influenţe EDM şi nu metal, un BPM ridicat şi un flow plin de energie. De această dată băieţii sună mai mult a act pop-rap, a hip-hop cu mesaj social şi de această dată se prezintă fără măşti, în ipostaze intime, cântând la pian sau chitară acustică în mod delicat.

Johnny 3 Tears, basistul şi solistul trupei a declarat că acest release este despre faptul că suntem cu toţii muritori. Trupa a promis că va mai lansa muzică nouă în următoarele luni. În 2018 grupul a ajuns la 1.1 miliarde de stream-uri doar în Statele Unite, dar şi la 1.7 milioane de Shazam-uri totale. A atins 57 de milioane de stream-uri globale pentru noul album "Five" şi 30 de milioane de vizualizări pentru toate cele 6 videoclipuri ale single-urilor de pe LP.

Spotify i-a inclus în playlisturi ca "New Music Friday" sau "New Noise", în vreme ce Apple Music i-a integrat în "The A List Rock". În acest moment Hollywood Undead se află în turneu în Europa, oprindu-se în România pe 27 iunie. Au cântat la Arenele Romane, într-o reprezentaţie plină de energie. Aceasta a fost prima vizită a trupei în România.

Originar din California, acest act rap-rock este activ din 2005 şi a abordat genuri ca nu metal, rapcore şi rock alternativ. Muzicienii au lansat până acum 5 albume şi toţi folosesc pseudonime şi poartă câte o mască unică.

Comentarii