Urmărește-ne în Social Media

YUNGBLUD, Halsey - 11 Minutes ft. Travis Barker

Halsey şi YUNGBLUD au cucerit publicul cu single-ul "11 Minutes" fix de Ziua Îndrăgostiţilor. La o săptămână după lansează un videoclip pentru această piesă, iar clipul e probabil cel mai reuşit video pop pe care l-am văzut în 2019. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

Pe "11 Minutes" îl auzim şi pe Travis Barker, celebrul toboşar de la Blink 182 şi unul dintre cei mai apreciaţi percuţionişti din lume. Este cunoscut nu doar pentru cariera pop-punk, ci şi pentru contribuţia pe o sumedenie de piese hip-hop. Halsey şi YUNGBLUD apar în acest videoclip în postura de îndrăgostiţi, ceea ce s-ar întâmpla şi în realitate conform tabloidelor.

De altfel Halsey nu e străină de apariţia în clipuri cu foştii sau actualii iubiţi. Relaţia sa cu G-Eazy a primit numeroase reprezentări vizuale şi afecţiunea celor doi a fost vădită în reprezentaţii live sau clipuri. Videoclipul "11 Minutes" este regizat de Colin Tilley, care apelează la clasica poveste a buclei temporale, etalată prin prisma celor 5 etape ale durerii sau pierderii.

Primul stagiu este negarea, urmată de furie, negociere, depresie şi acceptare. Fiecare stare primeşte o secvenţă în clip. Protagonistul YUNGBLUD face tot posibilul să ajungă la timp la iubita sa, Halsey care se apropie inevitabil de momentul unui accident auto fatal. Ziua se repetă la nesfârşit, iar tânărul tot încearcă să îşi salveze iubita. Scena se repetă în mintea sa iar şi iar şi nu ştim dacă e vorba de călătorie în timp sau doar o obsesie.

Halsey apare în mijlocul unei maşini care se dezintegrează cu încetinitorul şi poartă urmele accidentului pe chip. Travis Barker este retras în culise, acoperit cu o lumină roşie şi îl auzim prin percuţia impecabilă. Riff-ul melancolic de chitară care se tot aude în fundal aminteşte de altfel de unele din baladele pop punk ale începutului de mileniu, inclusiv cele Blink 182.

Vocile lui YUNGBLUD şi Halsey fuzionează spre final pentru un chorus extrem de catchy, reprezentat pe video cu o înlănţuire la bustul gol a celor doi. Artiştii au cântat deja piesa nouă live de câteva ori, afişându-se afectuoşi în public. Single-ul a fost compus de cei 3 artişti împreună cu producătorii Matt Schartz, Zakk Cervini şi Chris Greatti.

Aceştia sunt cunoscuţi mai degrabă pentru colaborări cu nume mari din rock, precum Good Charlotte şi Black Veil Brides, dar au lucrat şi cu Kyline Minogue şi Grimes. La început de an Halsey lansa un remix la piesa "Without Me", împreună cu Juice WRLD. În vara lui 2018 artista îşi dezvăluia latura senzuală într-un clip al piesei "Strangers", în care boxa cu Lauren Jauregui.

Comentarii