Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Sony Pictures va face un film despre viața lui Halsey

Viața artistei Halsey a devenit subiect de film. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Halsey
Halsey

Sony Pictures va începe filmările pentru lungmetrajul ce se dorește a fi "un fel de văr" apropiat al peliculei "8 Mile", care i-a adus lui Eminem notorietate și un premiu Oscar pentru Cea mai bună melodie originală ("Lose yourself").

Halsey, în vârstă de 23 de ani, a lansat în 2017 cel de-al doilea album de studio, "Hopeless Fountain Kingdom", fiind ulterior foarte apreciată pentru discursul ei de la Women's March. Aceasta provine dintr-o familie mixtă, mama de culoare albă și tatăl afro american. Totuși, artista are pielea deschisă la culoare și i-a fost dificil să se adapteze în societate, neștiind exact cărei culturi îi aparține.

"Arăt ca o fată alba, dar nu mă simt ca una. Sunt negresă. Așa că a fost ciudat să fiu cumva între. Am crescut fără să știu exact dacă ar trebui să ascult TLC sau Britney." a declarat Halsey

Artista a avut o adolescență complicată. A fost diagnosticată cu tulburări bipolare, a avut o încercare de sinucidere, fiind internată la un spital de psihiatrie și a consumat droguri în acea perioadă. A renunțat la facultatea de design unde era înscrisă, iar părinții au dat-o afară din casă, locuind pentru o lungă perioadă într-un subsol, alături de prieteni, care aveau și ei probleme cu drogurile.

"Îmi aduc aminte că la un moment dat mai aveam doar 9 dolari în cont, așa că am cumpărat patru doze de energizant, ca să pot sta trează două-trei nopți, fiindcă era mai puțin periculos decât să dorm în vreun loc unde riscam să fiu violată sau răpită." a spus Halsey despre perioada dificilă din viața ei.

Albumul de studio cu care și-a făcut debutul în 2015, "Badlands", a fost certificat cu discul de platină. Colaborarea ei cu The Chainsmokers la piesa "Closer" a adus-o însă în atenția publicului. Melodia s-a clasat pe locul 1 în numeroase topuri. "Hopeless Fountain Kingdom" i-a adus lui Halsey un loc binemeritat în clasamentul US Billboard 200. Direcția melodiilor de pe acest album este una mai comercială și "radio friendly" decât sound-ul indie pop de pe "Badlands".

Trending