Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Grace VanderWaal - Clearly

Grace VanderWaal, talentata artistă de doar 14 ani, lansează piesa "Clearly", o reinterpretare a clasicei melodii a lui Johnny Nash din anii '70, "I Can See Clearly Now".

Deși Grace este foarte tânără, artista reușește să transmită o emoție incredibilă prin varianta proprie a piesei, fiind acompaniată de un cor de gospel ce îi susține mesajul - "It's going to be a bright, bright, sunshiny day". Videoclipul este filmat în Suffern, New York, orașul unde s-a născut artista.

Conceptul videoclipului a fost gândit tot de artistă și ne arată că talentata cântăreață se împotrivește normelor societății și refuză să își acopere fața cu machiaj. Ca un fel de îndemn la libertate, iubire și acceptare de sine, Grace trage un semnal de alarmă asupra direcției în care ne îndreptăm din ce în ce mai tare – o lume plină de oameni care se ascund după măști și uită să fie ei.

Grace VanderWaal a câștigat ediția din 2016 a concursului "America's got talent" și a declarat într-un interviu că își dorește să ofere oamenilor, prin muzica ei, o modalitate prin care se pot deconecta de ceea se întâmplă în jur. Înainte de a participa la emisiune, aceasta obișnuia să cânte în orașul ei natal, la evenimentele tip "open mic" și împărtășea atât coveruri după piese cunoscute, cât și melodii originale pe canalul ei de YouTube. Simon Cowell a fost impresionat de vocea ei și de faptul că a avut curajul să vină la emisiune și să își cânte propriile piese.

La finalul anului 2016, a lansat primul ei EP, "Perfectly Imperfect", urmat de un material discografic întreg, un an mai târziu. "Just the Beginning" este numele albumului, care a fost urmat, la scurt timp, de un turneu sold out. În 2017, artista a primit premiul "Rising Star Award", din cadrul Billboard Women in Music. În 2018, va merge iarăși în turneu, de această dată alături de trupa Imagine Dragons.

Citește mai multe despre Grace VanderWaal
Videoclipuri cu Grace VanderWaal
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE