Urmărește-ne în Social Media

Five Finger Death Punch - A Little Bit Off

Five Finger Death Punch reuşeşte să îşi păstreze ironia şi simţul umorului chiar şi în condiţii de pandemie. Asta se vede cel mai clar în noul clip al piesei "A Little Bit Off", care include şi un mic making of ironic la început. Urmăreşte noul clip în articol.

În videoclipul "A Litlte Bit Off" îi vedem pe artiştii din trupă dezorganizaţi şi despărţiţi de multe sute de kilometri din cauza pandemiei. Vedem un storyboard cu planurile iniţiale pentru videoclip, în vreme de solistul Ivan Moody se plimbă printr-un Las Vegas părăsit. Ceilalţi membri ai trupei joacă şah, având în minte spectrul personajelor animate din clipul original. Basistul şi chitaristul sunt cei care joacă şah, reprezentând eterna bătălie între Dumnezeu şi Îngerul Morţii.

Noua piesă este catchy, are un aer uşor country şi e foarte uşor de fredonat. Acesta este un single de pe albumul "F8", care a debutat la finalul lunii februarie. Alte single-uri de pe LP sunt "Inside Out", "Full Circle", "Living the Dream" şi "Brighter Side of Grey". Compus şi înregistrat între mai şi octombrie 2019, acest disc a fost descris ca "o renaştere a trupei", conform chitaristului Zoltan Bathory. A sosit la puţin timp după "And Justice for None" din 2018.

Chitaristul Zoltan Bathory a explicat astfel noul proiect video:

Albumul nostru "F8" a ieşit la momentul ideal, fix când Covid-19 s-a ciocnit cu societatea vestică şi în mod evident toate atenţia a fost direcţionată spre pandemie. Ne-a pus într-o situaţie dificilă, în care pe de o parte aveam cel mai bun album înregistrat de noi vreodată, dar era insensibil să promovezi un disc la potenţial maxim, atunci când lumea murea peste tot, afacerile se închideau şi economia ajungea în şanţ.

De vreme ce afectează toate evenimentele publice şi turneele au fost anulate pentru cine ştie cât, artiştii au devenit şi ei victime ale pandemiei. Aşa că am decis să facem clipul o reprezentare a acestor vremuri fără precedent şi să subliniem totul cu nişte umor.

Five Finger Death Punch a început anul 2020 cu un turneu european, alături de Megadeth şi Bad Wolves. Apoi a trebuit să anuleze turneul din SUA, mutând concertele în septembrie, din cauza pandemiei. Acest videoclip cu elemente umoristice poate aminti fanilor de "Sham Pain", care ne-a făcut să râdem în 2018.

Comentarii

Concerte & turnee

Five Finger Death Punch cântă la Romexpo în iulie 2024

Trupa Five Finger Death Punch va concerta pe 4 iulie 2024 la Romexpo, în Pavilionul Central, cu ocazia aniversării a 20 ani de METALHEAD în România. Pe scenă vor urca și americanii de la Ice Nine Kills. Găsești în articol mai multe detalii despre eveniment și bilete de acces.

Publicat

pe

Five Finger Death Punch poza grup 2023
Five Finger Death Punch poza grup 2023 │ FOTO: FFDP www.instagram.com

Five Finger Death Punch a trebuit să anuleze concertul programat pentru 14 iunie 2023 din cauza unor complicații pe care solistul Ivan Moody le-a avut după operația de hernie. Totuși, fanii trupei au motive de bucurie pentru că îi așteaptă un concert la Romexpo pe 4 iulie 2024. Evenimentul este organizat cu prilejul aniversării a 20 de ani de METALHEAD în România.

Bilete concert Five Finger Death Punch 2024

Fanii care și-au luat bilete la show-ul din 2023 au acces primii la 300 de bilete earlybird din fiecare categorie pe 14 decembrie la ora 11:00. Organizatorii îi roagă să verifice doar căsuța de e-mail la acea dată.

Fanii METALHEAD care fac parte din Canalul oficial de Whatsapp METALHEAD au acces la aceste bilete înaintea tuturor (accesați canalul de pe telefon).

Primele 500 de bilete din fiecare categorie au prețuri earlybird și se pun în vânzare pe 15 decembrie la ora 11:00.

După epuizarea bietelor earlybird atât pe 14 și pe 15 decembrie, fanii vor putea cumpăra bilete și la preț întreg.

IMPORTANT: Biletele din 2023 nu sunt valabile pentru show-ul din 2024.

  • PREMIUM - 799 lei în presale la etaj pe inel, cu bar și acces separat și 850 lei la intrare. Fanii cu bilete PREMIUM au acces in toate categoriile de bilete. Se pun in vanzare doar 500 de bilete PREMIUM.
  • Categoria A - fără loc în fața scenei - 429 lei earlybird, 449 de lei în presale și 500 de lei la intrare
  • Categoria B - fără loc, în spatele categoriei A - 359 lei earlybird, 379 de lei în presale și 430 de lei la intrare
  • Categoria C - fără loc, în spatele categoriei B - 279 de lei earlybird, 299 lei în presale și 350 de lei la intrare

Info bilete și acces:

  • Se pun în vânzare doar 2.500 de bilete la categoria A, 2.500 la categoria B și 5.000 de bilete la Categoria C.
  • La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.
  • Copiii sub 10 ani au intrarea gratuita însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
  • Daca aveți vouchere de plată acestea pot fi folosite doar începând cu 15 decembrie când pornește vânzarea generală, nu și în perioada de presale.

Five Finger Death Punch vine din Nevada, s-a format în 2005 și a lansat 9 albume de studio. Discul de debut a vândut peste 500.000 de exemplare doar în Statele Unite, iar următoarele două au depășit 1 milion și au fost certificate Platinum de către RIAA. Cu al său carismatic și misterios solist, Ivan Moody, trupa Five Finger Death Punch este headlinerul multor festivalurilor din jurul lumii, iar cel mai recent album, "Afterlife",  a fost promovat la nivel mondial prin turnee alături de Megadeth și The Hu.

Numele trupei este inspirat dintr-un film clasic de arte marțiale. Five Finger Death Punch combină mai multe stiluri, de la heavy metal la groove metal, alternative metal, hard rock sau thrash metal, iar piese precum "Wrong Side of Heaven", "Blue on Black", "Bad Company", "Gone Away" sau "A Little Bit Off" vor rămâne peste ani în istoria muzicală a genului metal.

Ice Nine Kills vin din Boston Massachusetts, bazele formației fiind puse în 2000 de Spencer Charnas si Jeremy Schwartz. Până în prezent au lansat șase materiale de studio, cel mai recent fiind "The Silver Scream 2: Welcome to Horrorwood" care a ajuns pe poziția 18 in US Billboard 200 și pe prima poziție în US Hard Rock Albums.

Au urcat deja pe scenele celor mai importante festivaluri precum Graspop, Wacken sau Download și au deschis concerte pentru artiști precum Metallica, Papa Roach sau Slipknot. Versurile tratează în mare parte subiecte horror, iar muzical, Ice Nine Kills abordează un hardcore cu influențe melodice.

Citește în continuare