Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Gorillaz – Friday 13th ft. Octavian (Episode Four)

Gorillaz a lansat cel de-al patrulea episod din proiectul "Song Machine". Piesa se numește "Friday the 13th" și este o colaborare cu Octavian, un cântăreț și rapper francez-britanic. Materialul este disponibil în articol.

Piesa "Friday 13th" a fost scrisă de Octavian, Remi Kabaka Jr. și Damon Albarn. Are un vibe groovy încărcat de sunetul chitarelor, tobelor și sintetizatoarelor. Vocea lui Octavian se împarte între fragmente cântate și părți de rap.

Melodia este însoțită de un videoclip regizat de geniul artistic al Gorillaz, Jamie Hewlett. Filmat cu toată lumea în izolare, din cauza pandemiei COVID-19, clipul se mândrește cu o premisă simplă: scenele cu Octavian interpretând piesa și cele cu figurile tuturor membrilor animați sunt suprapuse peste imagini cu autostrăzi și tuneluri în efecte psihedelice.

Proiectul "Song Machine" a debutat pe 30 ianuarie cu piesa "Momentary Bliss" ft. slowthai & Slaves și a continuat cu "Désolé" ft. Fatoumata Diawara și cu "Aries" ft. Peter Hook & Georgia.

Recent, Gorillaz a anunțat lansare unui almanah ce va conține peste 120 de pagini cu ilustrații color, realizate de Hewlett, incluzând noi opere de artă, jocuri, puzzle-uri și prima bandă desenată ce îi are ca protagoniști pe membrii trupei virtuale: 2D, Noodle, Murdoc Niccals și Russel Hobbs.

Citește mai multe despre Gorillaz
Videoclipuri cu Gorillaz
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE