Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Videoclip oficial: Five Finger Death Punch - Sham Pain

Trupele de metal au făcut un fel de tradiţie din clipurile amuzante, cu o doză serioasă de ironie şi o latură sexy. Five Finger Death Punch se aliniază trendului, prin lansarea videoclipului "Sham Pain". Vă invităm să urmăriţi trăznitul clip în cadrul acestui articol.

Aminteşte puţin de "Rockstar" al celor de la Nickelback, dar cu ironia dată la nivel 100. "Sham Pain" în sine este un titlu ironic, făcând aluzie la "Sham" (fals, prefăcut) şi "Pain" (durere). Toate acestea acoperite cu o mare de şampanie şi lux simulat. Muzicienii din FFDP îi imită pe metaliştii rockstar sau pe rap rockerii care au uitat de unde au plecat şi suferă de vedetism.

Judecând după hainele şi coafurile ce apar în clip deducem aluzii la Fred Durst, la Papa Roach şi poate şi la P.O.D sau Korn. Selfie-urile cu fanii, favourile făcute de poliţie, toate intră în descrierea tipică de celebritate care crede că i se cuvine tot. "Sham Pain" este o piesă catchy, o piesă de pub sau bar, din care nu lipsesc riffurile de headbanging, solo-urile şi versurile uşor de memorat.

Pare genul de piesă pe care să se facă striptease într-un local din Las Vegas. FFDP a ridicat câteva sprâncene în lumea metalului, numindu-şi cel mai nou album "And Justice for None", care aminteşte inevitabil de albumul Metallica "... And Justice for All".

Inspiraţia a venit din situaţia grea a trupei, prinsă într-un proces cu casa de discuri Prospect Park anul trecut. Varianta iniţială a albumului fusese finalizată încă din decembrie 2016, dar grupul a revenit puţin asupra pieselor cu retuşări şi îl lansează pe 18 mai. Revenirea Five Finger Death Punch după perioada sa grea a început prin lansarea piesei "Gone Away", cover după The Offspring.

Acea piesă venea în decembrie anul trecut, iar în aprilie acest an am auzit single-ul "Fake", care promovează noul LP. "Sham Pain" a debutat ca single pe 20 aprilie, iar al treilea release promo a fost "When the Seasons Change". Chitaristul Zoltan Bathory citează Pantera ca influenţă, iar solistul Ivan Moody îşi ia inspiraţia de la Mike Patton, Phil Anselmo, Layne Staley şi Lynn Strait.

Citește mai multe despre Five Finger Death Punch
Videoclipuri cu Five Finger Death Punch
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE