Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Five Finger Death Punch - Gone Away

Five Finger Death Punch a lansat un videoclip cu puternic mesaj anti război, pentru piesa "Gone Away". Este o veritabilă incursiune în universul stresulului post traumatic, asociat cu pierderile de vieţi din Orientul Mijlociu.

"Gone Away" este o baladă cu greutate, o colecţie de riff-uri de doliu, ilustrate cu mame şi fiice care îi plâng pe cei căzuţi în războaie. În videoclip vedem părinţi care îşi plâng copiii, dar şi un tânăr soldat retras din activitate şi care încearcă să se regăsească. Timpul se dă înapoi la mijlocul clipului şi aflăm povestea acestui tânăr.

Îl vedem motivat de un atac asupra Statelor Unite şi înrolându-se imediat împreună cu fraţii şi prietenii săi. Este povestea repetată de atât de multe ori la Hollywood, cu tineri americani care îşi pierd membre, mintea sau vieţile. Totul are loc în nisipul fierbinte din Irak, Iran şi Afghanistan. Momentul exploziei unei mine antipersoană este ilustrat sonic cu solo-uri sfâşietoare.

Regizat de către Nick Peterson, acest clip a primit mii de comentarii, inclusiv de la soldaţi americani care se luptă cu demonii trecutului. Aceştia au scris că are un rol terapeutic şi că lupta cu aceşti demoni e reală. Dacă vă suna familiar melodia "Gone Away", trebuie să ştiţi că originalul le aparţine celor de la The Offspring. Five Finger Death Punch a realizat un cover excelent, în stil propriu.

Acest single este extras de pe colecţia "A Decade of Destruction", care acoperă întreaga carieră FFDP. Include şi o nouă melodie, numită "Trouble" şi lansată în noiembrie. Ultimul album de studio al formaţiei a venit în 2015, sub numele de "Got Your Six".

Citește mai multe despre Five Finger Death Punch
Videoclipuri cu Five Finger Death Punch
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE