Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Videoclip oficial: Five Finger Death Punch - Blue on Black

Five Finger Death Punch tocmai a lansat o piesă nouă, coverul "Blue on Black". Track-ul începe cu un puternic vibe country, lucru reflectat de altffel în videoclipul său, care este filmat într-un bar clasic western. Urmăreşte noul clip în cadrul articolului.

"Blue on Black" este o reprezentaţie de suflet, cu multă chitară acustică, solo-uri care invocă goana după aur şi Vestul Sălbatic. Fanii sunt aproape de artişti, într-o simbioză a barului mic şi plin de nisip, pinteni încinşi de drum şi pistoale gata să fie scoase din teacă. S-a terminat cu ironia şi glumele din clipul "Sham Pain", Five Finger Death Punch se ia în serios cu acest release.

Originalul este o piesă blues rock înregistrată de către Kenny Wayne Shepherd Band în 1998. Noul videoclip FFDP a fost regizat de către Dale "Rage" Resteghini, inspirat de un scenariu scris de chitaristul trupei, Zoltan Bathory. Întrebaţi cum îşi aleg piesele pentru coveruri, muzicienii au declarat că au drept criteriu principal "să fie distractiv de reinterpretat".

Ivan Moody, solistul grupului se implică foarte mult emoţional şi trăieşte versurile pe care le cântă, deci trebuie să vibreze pe aceeaşi lungime de undă ca piesa. FFDP cântă de obicei heavy metal, groove metal, uneori şi thrash metal, de aceea ne surprinde abordarea sa country. Trupa este activă din 2005 şi a avut un 2018 excelent, odată cu lansarea LP-ului "And Justice for None".

Discul a debutat pe locul 4 în Billboard 200 în luna mai a acestui an. Numai în SUA a vândut 71.000 de copii în prima lună. Five Finger Death Punch are deja milioane de albume vândute în State şi are la activ 7 materiale discografice. Printre influenţele citate de chitaristul formaţiei se numără Pantera, Slayer, Accept, W.A.S.P, Death şi Annihilator.

Solistul îşi trage seva din voci legendare precum Mike Patton de la Faith No More, Phil Anselmo de la Pantera sau Layne Staley de la Alice in Chains. "And Justice for None" era deja înregistrat pe 31 decembrie 2016. Totuşi trupa a fost într-o bătălie continuă cu casa de discuri Prospect Park, ducând la o amânare a debutului LP-ului cu 2 ani. Negocierile se încheiau pe final de 2017, când sosea compilaţia "A Decade of Destruction".

Citește mai multe despre Five Finger Death Punch
Videoclipuri cu Five Finger Death Punch
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE