Urmărește-ne în Social Media

FINNEAS - Mona Lisa, Mona Lisa

Finneas a scris o piesă pentru iubita sa, Claudia Sulewski, și a intitulat-o ”Mona Lisa, Mona Lisa”. Ca orice îndrăgostit, acesta contemplă frumusețea dincolo de ceea ce se vede cu ochiul liber, conexiunea specială dintre ei făcând ca totul să capete o aură indescriptibilă, asemenea faimosului tablou pictat de Leonardo da Vinci.

"O piesă specială", după cum a descris-o FINNEAS, "Mona Lisa, Mona Lisa" este o melodie romantică, prin care artistul îi declară iubirea Claudiei Sulewski. Cu un sound ușor indie și versuri degajate, FINNEAS nu se sfiește să spună că iubita lui este mai frumoasă decât Mona Lisa și că inima lui îi aparține. Și pentru ca povestea de iubire să fie completă, melodia este lansată împreună cu un videoclip regizat chiar de Claudia.

Noua piesă "Mona Lisa, Mona Lisa" nu este inclusă încă pe niciun album. Cel mai recent LP al lui FINNEAS, "Optimist", a fost lansat în octombrie 2021. Discul a inclus single-urile "The 90s" și "Love is Pain" și a urcat până pe poziția a 9-a în topul US Top Alternative Albums (Billboard).

În 2019, Finneas lansa EP-ul solo "Blood Harmony". Materialul a fost lansat după încheierea  înregistrărilor pentru albumul surorii sale, Billie, de aici venind și ideea titlului acestui EP. Este "o expresie pentru sound-ul care se naște atunci când frații cântă împreună, acea legătură biologică".

 

Comentarii