Urmărește-ne în Social Media

FINNEAS - Mona Lisa, Mona Lisa

Finneas a scris o piesă pentru iubita sa, Claudia Sulewski, și a intitulat-o ”Mona Lisa, Mona Lisa”. Ca orice îndrăgostit, acesta contemplă frumusețea dincolo de ceea ce se vede cu ochiul liber, conexiunea specială dintre ei făcând ca totul să capete o aură indescriptibilă, asemenea faimosului tablou pictat de Leonardo da Vinci.

"O piesă specială", după cum a descris-o FINNEAS, "Mona Lisa, Mona Lisa" este o melodie romantică, prin care artistul îi declară iubirea Claudiei Sulewski. Cu un sound ușor indie și versuri degajate, FINNEAS nu se sfiește să spună că iubita lui este mai frumoasă decât Mona Lisa și că inima lui îi aparține. Și pentru ca povestea de iubire să fie completă, melodia este lansată împreună cu un videoclip regizat chiar de Claudia.

Noua piesă "Mona Lisa, Mona Lisa" nu este inclusă încă pe niciun album. Cel mai recent LP al lui FINNEAS, "Optimist", a fost lansat în octombrie 2021. Discul a inclus single-urile "The 90s" și "Love is Pain" și a urcat până pe poziția a 9-a în topul US Top Alternative Albums (Billboard).

În 2019, Finneas lansa EP-ul solo "Blood Harmony". Materialul a fost lansat după încheierea  înregistrărilor pentru albumul surorii sale, Billie, de aici venind și ideea titlului acestui EP. Este "o expresie pentru sound-ul care se naște atunci când frații cântă împreună, acea legătură biologică".

 

Comentarii

Albume noi

Billie Eilish lansează albumul "Hit Me Hard and Soft"

Billie Eilish se pregătește să-și delecteze fanii cu o nouă serie de piese, adunate într-un album de studio. Materialul se numește "Hit Me Hard and Soft" și urmează să fie lansat pe 17 mai.

Publicat

pe

Billie Eilish la Premiile Oscar 2024
Billie Eilish la Premiile Oscar 2024 │ FOTO: captură YouTube / Billie Eilish

"Hit Me Hard and Soft" a fost scris de Billie Elilish împreună cu fratele și colaboratorul său, Finneas, care a și produs albumul. Pe lângă faptul că va fi disponibil pe toate platformele digitale, materialul va beneficia și de o lansare fizică, sub formă de casetă, CD și vinil, dar și articole de îmbrăcăminte cu noul album. Toate produsele sunt create din materiale 100% reciclabile.

Deși precomenzile sunt deja deschise, fanii artistei sunt nevoiți să aștepte până pe 17 mai pentru a asculta noile melodii. Eilish a spus că nu are de gând să lanseze niciun single pentru că "Hit Me Hard and Soft" este menit să fie ascultat de la început până la sfârșit ca un întreg.

"Hit Me Hard and Soft" marchează cel de-al treilea album al lui Eilish de până acum, după "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" (2019) și "Happier Than Ever" (2021). Anul trecut, cântăreața de 22 de ani a contribuit la coloana sonoră a filmului "Barbie" cu piesa "What Was I Made For?". A obținut premiul Oscar pentru "Cel mai bun cântec original", a doua oară când Eilish și fratele ei, Finneas, au câștigat la această categorie.

Citește în continuare