Urmărește-ne în Social Media

FINNEAS - Naked

FINNEAS, fratele lui Billie Eilish a lansat o nouă piesă şi videoclip, "Naked", în care ne arată mişcările sale de dans. Tânărul muzician ne oferă un single groovy şi senzual, plin de bas, care se insinuează în mintea ascultătorului.

"Naked" este prima piesă lansată de FINNEAS în 2022, iar versurile se axează pe o despărţire din 2018 şi pe diferenţele de gusturi între îndrăgostiţi. Spre mijlocul melodiei apar şi câteva solo-uri de chitară care cresc dramatismul acestui track. Recent artistul a realizat un cover după piesa Bon Iver din 2008 "Flume" pentru seria Spotify Singles şi a compus pentru sora sa, Billie Eilish 3 piese pentru coloana sonoră a filmului Disney "Turning Red".

FINNEAS a lansat albumul de debut, "Optimist" în 2021, care venea după un număr uriaş de single-uri de la debutul carierei muzicianului din 2016. A fost nevoie de 23 de single-uri pentru ca "FINN" să îşi facă curaj şi să lanseze un LP. Cariera sa de producător e mult mai bogată, iar Finneas O'Connell la doar 24 de ani a pus pe hartă unul dintre cele mai mari pop star-uri din lume, Billie Eilish.

Cei doi fraţi s-au întâlnit cu preşedintele Joe Biden la Casa Alba în februarie 2022, fiind invitaţi acolo alături de părinţii Maggie şi Patrick. Invitaţia a venit după ce artiştii l-au susţinut intens pe Biden în timpul campaniei prezidenţiale din 2020. FINNEAS şi Billie Eilish vor cânta la ceremonia premiilor Oscar, care începe pe 28 martie de la ora României 03:00 şi se poate vedea pe Voyo, comentată de Irina Margareta Nistor.

Cei doi muzicieni au şanse mari la un trofeu, deoarece piesa lor pentru coloana sonoră a filmului James Bond "No Time to Die" e favorită la categoria "Cea mai bună piesă originală". Peste doar o săptămână cei doi urcă din nou pe scenă la un eveniment prestigios, de această dată Premiile Grammy. Acolo FINNEAS e nominalizat la categoria "Cel mai bun artist nou", dar are şi alte trofee în expectiva pentru contribuţiile la piesele lui Billie.

În aprilie 2022 FINNEAS va cânta la Coachella atât ca artist solo, cât şi ca acompaniament pentru Eilish, care e headliner.

PUBLICITATE
Comentarii