Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Europe - Turn To Dust

Trupa Europe lansează primul lor clip animat pentru piesa "Turn to Dust". Un videoclip plin de simbolism, pentru o piesă care vorbește despre regretele și durerea din viața unui bărbat care nu a avut curaj să spună sau să facă lucrurile la timpul lor. Război, familie, vinovăție și moarte, toate parte din epopeea vieții umane.

Trupa Europe revine în atenția publicului cu un nou videoclip pentru a treia piesă extrasă de pe albumul "Walk The Earth" numită "Turn to Dust". Albumul, apărut în 2017, este cea de-a unsprezecea apariție discografică a trupei iar piesa Turn to Dust încheie suita de 10 piese de pe album.

Iată ce declară solistul Joey Tempest despre această piesă și videoclipul său:

O idee originală a clăparului nostru Mic Michaeli, videoclipul avea ca scop să atingă emoții și observații legate de viața și moartea celor apropiați nouă, cercul vieții dacă vreți. S-a dovedit a fi mult mai mult de atât, ajungând să urmeze povestea dramatică a personajului de pe coperta albumului nostru.

Regizorul videoclipului este Craig Hooper, care s-a ocupat și de videoclipul piesei "The Surprising" a celor de la Deep Purple. Membrii trupei Europe se declară foarte mulțumiți de viziunea artistului și de primul lor videoclip animat. Iată ce spune Craig Hooper despre acest proiect:

Un astfel de videoclip este ceva dificil de a duce la capăt. Cântecul este stratificat cu emoții și sensuri multiple, iar a surprinde asta în imagini este cel puțin "tricky". Trupa a decis ca singura manieră de a onora această piesă este prin animație, unde imaginile sunt limitate doar de imaginația fiecăruia.

Artistul vizual Matt Rooke a adus în imagini viziunea regizorului asupra piesei, iar rezultatul este ceea ce puteți vedea în videoclipul Turn To Dust.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre EuropeJoey Tempest
Videoclipuri cu EuropeJoey Tempest
Publicat de Flavia Cioceanu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE