Urmărește-ne în Social Media

Deep Purple - The Surprising

Deep Purple a lansat un videoclip animat pentru noul single ”The Surprising”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Infinite”, cel de-al 20-lea material de studio al formației.

Ilustrațiile din videoclip au fost realizate de Matt Rook, acesta colaborând cu regizorul Peter Rogers. Cu multă atenție la detalii, vizualul urmărește călătoria celor 5 eroi - Ian Gillan, Ian Paice, Roger Glover, Don Airey și Steve Mors - printre valurile înspumate ale industriei.

Piesa ”The Surprising” este extrasă de pe albumul ”Infinite”, lansat pe  7 aprilie 2017. Discul a fost produs de Bob Ezrin, cu care Deep Purple a colaborat și pentru albumul anterior, „Now What?”. Ezrin a mai lucrat și cu trupe precum Kiss, Pink Floyd, Peter Gabriel, Alice Cooper, Kansas și mulți alții.

„Dacă luați lucrurile literalmente, ati putea crede ca partea „finită” din numele albumui descrie experiența Deep Purple, cu un început clar și cu un sfârșit nebulos, dar ce credeți despre acel „in”?” spune Ian Gillan, într-o încercare de a clarifica numele albumului. „Cuvântul „infinite” (infinit)” este o sabie cu două tăișuri tridimensionale, descrie ceva ce merge totdeauna în toate direcțiile. Stephen Hawking spunea în „O scurtă istorie a timpului“ că înainte de Big Bang nu era nimic. Asta contrazice ideea universului nostru ca fiind infinit, pentru că oferă un punct de plecare, contrazicând conceptul. Deci universul lui Hawking este finit prin definiție, chiar dacă el e de acord sau nu cu asta. În mod ironic, Hawking greșește (oamenii de știință întotdeauna greșesc, până la urmă), prin urmare, Universul este infinit, ceea ce înseamnă că nu se va sfârși, și, de asemenea nu a început vreodată, și corolarul este, desigur, că noi nu existăm. Există o soluție metafizică la toate acestea, dar va trebui să aștepte până după turneu, pentru că, slavă Domnului, sunt doar 24 de ore într-o zi, pentru moment, sau zece ore în sistemul decimal metric”.

Infinite” a fost promovat în cadrul turneului "The Long Goodbye", ce a ajuns anul acesta și la București. Pe 13 mai, trupa a concertat la Romexpo, revenind în România la 3 ani de la show-ul susținut la Sala Polivalentă. (Citește recenzia concertului de la Romexpo și vezi galeria de poze.)

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2