Urmărește-ne în Social Media

DJ Sava și Elianne - Ador

DJ Sava colaborează pentru prima dată cu Elianne și lansează ”Ador”, piesă ce transmite printr-un singur cuvânt ceea ce mulți dintre îndrăgostiți simt în perioada de început a unei relații.

Muzica și versurile piesei "Ador" sunt semnate de Ștefan Mihalache, iar videoclipul plin de dinamism, în regia lui Alex Volintiru, redă o poveste de dragoste pasională pe beat-uri dance.

"Mesajul și primele acorduri ale piesei "Ador" au aprins viguros ceva în interiorul meu"

"Pe Elianne am cunoscut-o când înregistra alături de Connect-R. Mi-a plăcut foarte mult energia ei și timbrul vocal. Cred că are foarte mult potențial, iar în momentul în care am auzit-o fredonând refrenul piesei "Ador", am fost convins că vocea ei completează cel mai bine mood-ul piesei", declară DJ Sava.

"Mesajul și primele acorduri ale piesei "Ador" au aprins viguros ceva în interiorul meu. Acest proiect a luat naștere prin intermediul lui DJ Sava, care a reușit să adune echipa potrivită pentru a ajunge la produsul final. Cu ocazia aceasta, le mulțumesc tuturor pentru efortul și devotamentul lor. Sper să mai lucrăm în viitor, iar piesa sper să se bucure de succesul pe care îl merită", mărturisește Elianne.

DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. De-a lungul timpului, artistul a lansat hituri care au generat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare. În 2017, DJ-ul a lansat "Nena" (alături de Isasi B.), urmat de "Sea Lo Que Sea" (alături de Carine) și "Coco Bongo" (împreună cu Olga Verbițchi). DJ Sava a colaborat cu Misha Miller pentru single-ul și clipul "Wild Fire", cu Ioana Ignat pentru "N-am nevoie", iar cea mai recentă colaborare este alături de divele Isasi B. și Yasiris pentru piesa "BOA".

Fostă concurentă în cadrul celui de-al doilea sezon al show-ului TV Vocea României, Elianne a colaborat cu producătorul și artistul Tuan la finalul anului 2017 pentru single-ul și clipul "Ce mi-ai făcut!?". În iunie 2018, artista a lansat alături de Connect-R "Mă bate inima", o piesă pop cu influențe reggae, apoi au colaborat din nou pentru "Vrăjitori", single ce a adunat peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube și s-a menținut în topul celor mai populare clipuri de pe YouTube. În 2019 a lansat "Dor nebun", prima sa piesă solo, urmată de colaborarea cu Dorian Popa pentru "Fără tine".

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Elianne lansează primul single alături de Global Records, "Alelei" - AUDIO

După colaborările avute de-a lungul timpului cu artiști cunoscuți din industria muzicală din România, Elianne lansează primul single semant Global Records – "Alelei".

Publicat

pe

Eliane - Alelei (Single Artwork)
Eliane - Alelei (Single Artwork) │ FOTO: Captură YouTube

Versurile piesei "Alelei" ne vorbesc despre o poveste de dragoste unde, de-a lungul timpului, persoana iubită se transformă într-un refugiu, un loc unde timpul se oprește și fiecare atingere se trăiește cu o altă intensitate.

""Alelei" este o poveste de dragoste, un război al răului necesar cu iubirea în cea mai pură formă a ei. E despre momentele în care e atât de bine, încât orice urmă a răului din trecut reușește să dispară, creând o iluzie a unei iubiri perfecte", spune Elianne.

Piesa a fost scrisă și compusă de către Elianne alături de Alex Pelin și Alex Turcu, producția finală fiind realizată de către Alex Turcu.

AUDIO: Elianne - "Alelei"

Elianne, o prezență cool și fresh în industria muzicală, și-a câștigat simpatia publicului de-a lungul timpului prin prezența la talent show-urile X-Factor și Vocea României, dar și prin colaborările de succes alături de Connect-R, Dorian Popa sau DJ Sava.

Single-ul "Vrăjitori" lansat alături de Connect-R s-a bucurat de un real succes, strângând peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6