Urmărește-ne în Social Media

DJ Sava și Elianne - Ador

DJ Sava colaborează pentru prima dată cu Elianne și lansează ”Ador”, piesă ce transmite printr-un singur cuvânt ceea ce mulți dintre îndrăgostiți simt în perioada de început a unei relații.

Muzica și versurile piesei "Ador" sunt semnate de Ștefan Mihalache, iar videoclipul plin de dinamism, în regia lui Alex Volintiru, redă o poveste de dragoste pasională pe beat-uri dance.

"Mesajul și primele acorduri ale piesei "Ador" au aprins viguros ceva în interiorul meu"

"Pe Elianne am cunoscut-o când înregistra alături de Connect-R. Mi-a plăcut foarte mult energia ei și timbrul vocal. Cred că are foarte mult potențial, iar în momentul în care am auzit-o fredonând refrenul piesei "Ador", am fost convins că vocea ei completează cel mai bine mood-ul piesei", declară DJ Sava.

"Mesajul și primele acorduri ale piesei "Ador" au aprins viguros ceva în interiorul meu. Acest proiect a luat naștere prin intermediul lui DJ Sava, care a reușit să adune echipa potrivită pentru a ajunge la produsul final. Cu ocazia aceasta, le mulțumesc tuturor pentru efortul și devotamentul lor. Sper să mai lucrăm în viitor, iar piesa sper să se bucure de succesul pe care îl merită", mărturisește Elianne.

DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. De-a lungul timpului, artistul a lansat hituri care au generat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare. În 2017, DJ-ul a lansat "Nena" (alături de Isasi B.), urmat de "Sea Lo Que Sea" (alături de Carine) și "Coco Bongo" (împreună cu Olga Verbițchi). DJ Sava a colaborat cu Misha Miller pentru single-ul și clipul "Wild Fire", cu Ioana Ignat pentru "N-am nevoie", iar cea mai recentă colaborare este alături de divele Isasi B. și Yasiris pentru piesa "BOA".

Fostă concurentă în cadrul celui de-al doilea sezon al show-ului TV Vocea României, Elianne a colaborat cu producătorul și artistul Tuan la finalul anului 2017 pentru single-ul și clipul "Ce mi-ai făcut!?". În iunie 2018, artista a lansat alături de Connect-R "Mă bate inima", o piesă pop cu influențe reggae, apoi au colaborat din nou pentru "Vrăjitori", single ce a adunat peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube și s-a menținut în topul celor mai populare clipuri de pe YouTube. În 2019 a lansat "Dor nebun", prima sa piesă solo, urmată de colaborarea cu Dorian Popa pentru "Fără tine".

Comentarii