Urmărește-ne în Social Media

Sasha Lopez feat Elianne - Fashionista

Sasha Lopez și Elianne lansează piesa "Fashionista", un mix captivant de ritmuri dance. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Fashionista" este un amestec de ritmuri captivante, producție impecabilă și vocea spectaculoasă a Eliannei. Sasha Lopez, cunoscut pentru stilul său distinct și hiturile internaționale, își arată încă o dată talentul în această colaborare. Cu acest single, duo-ul surprinde cu un sound care păstrează amprenta lui Sasha Lopez, explorând în același timp cu sunete contemporane.

"<<Fashionista>> este rezultatul unor ședințe pline de inspirație, după care simți că ai obținut acel ceva <<catchy>> fără să fi fost forțat, căutat. Este un single perfect pentru începutul toamnei, care poartă melancolia unei veri fierbinți care tocmai s-a încheiat, invocând în același timp noi căutări și aventuri", a declarat Sasha Lopez.

Elianne a adăugat:

"Cu <<Fashionista>> a fost dragoste la prima ascultare! Am simțit de la început că este o piesă bună. Mi-am dorit de mult să lucrez cu Sasha Lopez și mă bucur că am găsit cea mai potrivită piesă pentru colaborarea noastră."

DJ-ul și producătorul Sasha Lopez a reușit să depășească limitele muzicii electronice cu un stil inconfundabil. Cu numeroase hit-uri la activ, Sasha Lopez se bucură de recunoaștere pe scară largă. De asemenea, a câștigat inimile fanilor din Germania, Austria, Elveția, Israel și Japonia, apărând constant în playlisturile iubitorilor de muzică dance. Recunoașterea sa a fost solidificată prin discuri de aur obținute în Canada, Spania, Chile, Slovenia, Croația și Japonia.

Elianne a câștigat simpatia publicului de-a lungul timpului prin prezența la talent show-urile X-Factor și Vocea României, dar și prin colaborările de succes alături de Connect-R, Dorian Popa sau DJ Sava. Single-ul "Vrăjitori" lansat alături de Connect-R s-a bucurat de un real succes, strângând peste 23 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Comentarii