Urmărește-ne în Social Media

DJ Sava x Adriana Onci - Bella

DJ Sava și Adriana Onci fac echipă din nou pentru un single fresh, numai bun pentru vară. "Bella" este lansat împreună cu un videoclip disponibil de vizionat în articol.

"Bella" a fost compusă de DJ Sava, Cătălin Tamazlicaru, Zagga și Răzvan Dediu, și cu versurile scrise de Cătălin Tamazlicaru. Atmosfera melodiei este completată de un videoclip muzical în care protagoniști sunt DJ Sava și Adriana Onci.

Prin abilitatea de a transmite emoție în interpretare, Adriana Onci se impune ca una dintre cele mai promițătoare voci feminine ale muzicii pop actuale din România. Până în prezent, a lansat piese precum "Ploaia", "Număr zilele", "Mi Ritmo" (alături de DJ SAVA) sau "No Lie". Cel mai recent single se numește "Noi 2 incognito" și este o călătorie muzicală ce îmbină subtil elemente pop și beat-uri dance, cu un mesaj universal despre dragoste și pasiune.

DJ Sava a făcut înconjurul lumii cu muzica sa care a adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și a cucerit publicul cu hituri internaționale precum "Love in Dubai", "Aroma", "I Like The Trumpet", "I Loved You" și "Tenerife", care au avut mult succes în țări precum Germania, Marea Britanie, Italia, Bulgaria și altele. Până în prezent, DJ-ul a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat.

Comentarii