Urmărește-ne în Social Media

Dimitri's Bats - Titanic

Dimitri's Bats a lansat o nouă piesă în ultima zi de iunie, "Titanic". Melodia este jucăuşă şi ştrengărească şi primeşte un videoclip în temă cu titlul său, cu doi îndrăgostiţi izolaţi pe mare şi la malul mării. Este o melodie în limba engleză, al cărui videoclip se vizionează în articol.

"Titanic" are doi protagonişti care se fugăresc pe plajă, un el şi o ea care se tot săruta şi îmbrăţişează, dansează provocator şi se scufundă în apă. Acesta este un single de pe viitorul album de studio al formaţiei, iar el spune o poveste de dragoste, care s-a stins între timp, mai puţin pentru protagonist. Dorinţa sa "still goes on", dar singurele momente în care îşi mai poate întâlni dragostea este atunci când visează. Jack şi Rose trăiesc o altfel de poveste de dragoste, cu final interpretabil.

Protagoniştii din videoclip sunt Răzvan Niţu şi Laura Petrisan, iar clipul a fost filmat şi regizat de către Sonia Ciocan şi Racu Osaciuc, pe o plajă pustie din România. Piesa este disponibilă pentru streaming pe toate platformele de distribuţie digitală. Acest track este definit de o voce care răsună melancolic pe fundal şi o chitară acustică care îi atribuie un exotism aparte în zona rock-ului alternativ şi indie rock-ului de la noi. Face parte din acea abordare muzicală care îţi permite să te joci cu emoţiile, cântând cu entuziasm şi angoasă în acelaşi timp peste o percuţie energică.

Dimitri's Bats este o formaţie românească, care se auto defineşte drept un grup rock alternativ, cu influenţe electro-pop. Printre influenţele citate se numără Anderson.Paak, Jacob Collier, alt-J sau Tyler the Creator. Trupa vine cu o abordare electică, potrivită atât live pe scenele de festival şi de club, dar şi pe dance floor în nopţi târzii. I-am văzut la multiple evenimente de tip Street Food Festival, în marile oraşe ale ţării, cântând alături de Byron, Lucia, Alex & the Fat Penguins, Robin and the Backstabbers.

EP-ul de debut al formaţiei se numeşte "Mess" şi a sosit în toamna lui 2018. Acum Dimitri's Bats lucrează la noi piese pentru un viitor material de studio. Formaţia are 5 membri: Radu Osaciuc, Marius Acsintoaie, Cristian Drimba, Andrei Costache şi Andrei Draguşanu. Povestea acestui grup a început la Bucureşti.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Alternosfera, The Mono Jacks, Vița de Vie și mulți alții cântă la Danube Rock Sounds 2022

Ajuns deja o tradiție pentru iubitorii de muzică din Galați, Danube Rock Sounds revine pe plaja Dunărea. Unele dintre cele mai iubite trupe de rock vor urca pe scena festivalului. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

The Mono Jacks / Vița de Vie
The Mono Jacks / Vița de Vie │ FOTO: InfoMusic

Între 16 și 18 septembrie, pe Plaja Dunărea din Galați, va avea loc festivalul Danube Rock Sounds, ajuns la a opta ediție. În cele trei zile de festival, publicul din Galați îi va putea asculta live pe: Alternosfera, The Mono Jacks, Vița de Vie, Trooper, Robin and the Backstabbers, Omul cu Șobolani, Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase, Domino, Implant pentru Refuz, Mihail, The Schnitzels, Dimitri’s Bats, Pinholes, Dl. Goe, Hvnds, Melting Dice.

Acces Danube Rock Sounds 2022:

Concertele vor începe zilnic de la ora 18:30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17:30.

Program Danube Rock Sounds 2022

Vineri, 16 septembrie

 • Melting Dice
 • Pinholes
 • Mihail
 • Omul cu șobolani
 • Vița de Vie

Sâmbătă, 17 septembrie

 • Hvnds
 • Dimitri’s Bats
 • Implant pentru Refuz
 • Robin and the Backstabbers
 • The Mono Jacks
 • Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase

Duminică, 18 septembrie

 • Dl Goe
 • The Schnitzels
 • Domino
 • Trooper
 • Alternosfera

Bilete Danube Rock Sounds 2022:

Abonamentele și biletele pentru festival se pot achiziționa online, la prețuri cuprinse între 230 de lei și 99 de lei. Elevii și studenții își pot cumpăra abonamente cu reducere, valabile exclusiv cu un act doveditor la intrarea în festival, la prețul de 190 de lei. Pentru mai multe detalii despre bilete, consultă agenda InfoMusic.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2023 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5