Urmărește-ne în Social Media

Dimitri's Bats - Titanic

Dimitri's Bats a lansat o nouă piesă în ultima zi de iunie, "Titanic". Melodia este jucăuşă şi ştrengărească şi primeşte un videoclip în temă cu titlul său, cu doi îndrăgostiţi izolaţi pe mare şi la malul mării. Este o melodie în limba engleză, al cărui videoclip se vizionează în articol.

"Titanic" are doi protagonişti care se fugăresc pe plajă, un el şi o ea care se tot săruta şi îmbrăţişează, dansează provocator şi se scufundă în apă. Acesta este un single de pe viitorul album de studio al formaţiei, iar el spune o poveste de dragoste, care s-a stins între timp, mai puţin pentru protagonist. Dorinţa sa "still goes on", dar singurele momente în care îşi mai poate întâlni dragostea este atunci când visează. Jack şi Rose trăiesc o altfel de poveste de dragoste, cu final interpretabil.

Protagoniştii din videoclip sunt Răzvan Niţu şi Laura Petrisan, iar clipul a fost filmat şi regizat de către Sonia Ciocan şi Racu Osaciuc, pe o plajă pustie din România. Piesa este disponibilă pentru streaming pe toate platformele de distribuţie digitală. Acest track este definit de o voce care răsună melancolic pe fundal şi o chitară acustică care îi atribuie un exotism aparte în zona rock-ului alternativ şi indie rock-ului de la noi. Face parte din acea abordare muzicală care îţi permite să te joci cu emoţiile, cântând cu entuziasm şi angoasă în acelaşi timp peste o percuţie energică.

Dimitri's Bats este o formaţie românească, care se auto defineşte drept un grup rock alternativ, cu influenţe electro-pop. Printre influenţele citate se numără Anderson.Paak, Jacob Collier, alt-J sau Tyler the Creator. Trupa vine cu o abordare electică, potrivită atât live pe scenele de festival şi de club, dar şi pe dance floor în nopţi târzii. I-am văzut la multiple evenimente de tip Street Food Festival, în marile oraşe ale ţării, cântând alături de Byron, Lucia, Alex & the Fat Penguins, Robin and the Backstabbers.

EP-ul de debut al formaţiei se numeşte "Mess" şi a sosit în toamna lui 2018. Acum Dimitri's Bats lucrează la noi piese pentru un viitor material de studio. Formaţia are 5 membri: Radu Osaciuc, Marius Acsintoaie, Cristian Drimba, Andrei Costache şi Andrei Draguşanu. Povestea acestui grup a început la Bucureşti.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Summer Well la Iaşi? Catedral aduce un lineup curatoriat de Summer Well, cu Sevdaliza headliner

Dacă vreţi vibe-ul de "un festival ca o vacanţă" şi în alte oraşe decât Bucureşti, atmosfera de la Summer Well e pe cale să călătorească spre estul ţării. Va ajunge la Iaşi, în cadrul evenimentului Catedral, cu un lineup curatoriat de Summer Well. Avem detalii despre artiştii care participă la eveniment şi specificul său în articol.

Publicat

pe

Festival Catedral Iasi 2022
Festival Catedral Iasi 2022 │ FOTO: Romanian Creative Week

Catedral combină concertele cu evenimente de artă vizuală şi a fost anunţat în premieră de Romanian Creative Week. Romanian Creative Week (RCW) a anunţat una dintre surprizele pregătite pentru cea de-a doua ediție, programată la Iași în perioada 20 - 30 mai 2022: CATEDRAL, cu un line-up curatoriat de Summer Well, eveniment care îmbină muzica și artele vizuale.

CATEDRAL este organizat de către Catedral Music Fest în cadrul RCW şi este cel mai important eveniment dedicat industriilor creative româneşti, fiind programat pentru datele de 20 mai şi 21 mai 2022. Show-urile se vor desfășura pe o scenă impresionantă, proiectată de o echipă de artiști îndrumați de Andrei Cozlac, distins de UNITER cu două premii pentru video mapping, în 2020 și în 2022.

În lineup se află trupa Milky Chance, cu aproape 10 milioane de ascultători lunar pe Spotify şi sute de milioane de vizualizări pe YouTube. Printre cele mai populare piese ale formaţiei germane de folk se număra "Down by the river", "Stolen Dance şi "Flashed Junk Mind".

Un alt nume de headliner este Sevdaliza, un soi de "Bjork din Orientul Mijlociiu". Cântăreaţa iraniană are videoclipuri unice şi o persoană scenică specială, şi-a construit un personaj ce nu imită nimic şi nu seamană cu vreun alt artist, este emoţie pură. Videoclipurile sale îmbină tehnologia cu metafizicul şi cu senzualitatea. Hiturile sale includ "Human", "Shabrang", "Bluecid" şi "That Other Girl".

În lineup se află de asemenea şi Alexandrina, Moonlight Breakfast, Dimitri's Bats şi Zimbru, care a cântat la Summer Well 2019 şi 2021.

Bilete şi informaţii:

Accesul la CATEDRAL se va face doar pe bază de abonamente, care pot fi cumpărate online, începând cu data de 24 martie 2022. Abonamente EARLY BIRD, în număr limitat, au fost puse în vânzare la prețul de 149 de lei + 6% booking fee, urmând ca prețul unui abonament să ajungă, în scurt timp, la 179 de lei + 6% booking fee.

Mai multe informații despre Catedral pot fi găsite pe site-ul Romanian Creative Week, precum și pe paginile de Facebook și Instagram dedicate evenimentului.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5