Urmărește-ne în Social Media

Dimitri's Bats - Get Your Fix

Dimitri's Bats lansează piesa "Get Your Fix", un nou single de pe viitorul EP al trupei. Melodia vine la pachet cu un videoclip retro, ce aduce în prim-plan mesajul piesei: reclame, dragoste și consumerism - un mix perfect al lumii capitaliste în care trăim.

"Suntem înconjurați de reclame pentru produse fade sau servicii fără valoare reală, deghizate în ambalaje colorate și strălucitoare, adesea făcând apel la cele mai de bază nevoi și instincte umane. În încercarea noastră de a ne îndepărta de monotonia cotidiană, picăm în capcanele lor și ajungem să tânjim după nimicuri." – Dimitri's Bats

Videoclipul a fost realizat de către Radu Osaciuc (regizor, producător executiv, actor) și Sonia Ciocan (regizor, producător executiv, DOP), iar în calitate de co-producători s-au implicat Dorina Constantin, Andrei Drăgușanu și Marius Acsintoaie.

Dimitri's Bats cântă indie cu influențe electro-pop. Trupa are o abordare eclectică ce se potrivește perfect atât live pe scene de festival sau de club cât și pe dancefloor în nopți târzii. In 2021 Dimitri's Bats au lansat două single-uri noi ‚Titanic" și "She", au filmat o sesiune live pentru platforma online de concerte Overground Showroom, au cântat pe scena principală a festivalului Summer Well, în deschiderea trupei Balthazar și au fost printre headlinerii MMB Showcase Festival.

PUBLICITATE
Comentarii