Urmărește-ne în Social Media

Dimitri's Bats - Casablanca

Dimitri's Bats a lansat piesa "Casablanca", care sună a... Summer Well, dacă e să fiu sincer. Are acel ceva de indie care se pretează pentru festivalul de la Domeniul Stirbey. A primit şi un videoclip "ca afară", care se vede chiar aici.

Primul meu contact cu Dimitri's Bats a fost prin faptul că îi tot vedeam la evenimentele Street Food Festival şi au început să strângă destul de mulţi fani. Grupul din Bucurresti combina elemente de rock, pop, hip-hop şi muzică electronică. E încă un grup fresh, debutând în anul 2017 şi nu se fereşte de experimentat. Cvintetul a lansat "Casablanca" drept cel mai nou single al său, iar basul şi chitara sacadată îi dau un sound foarte plăcut.

Vocea e foarte bine mixată, foarte crisp şi clară, răsunătoare şi cu o pronunţie excelentă a cuvintelor în engleză. Ar putea deveni lejer hit european la radio-urile indie, dacă ar fi promovată cum trebuie. Puţin cam lungă totuşi pentru a fi un hit de radio şi lipsită de solo-uri, ceea ce nu e neapărat ceva rău în indie.

Despre ce e vorba în versurile acestui single? Iată cum îşi descrie Dimitri's Bats creaţia:

Povestea de dragoste s-a încheiat. Și totuși ții în continuare la persoana pe care ai iubit-o. Despre asta e vorba în noul cântec Dimitri's Bats, CASABLANCA – o iubire pierdută, care acum se continuă prin altceva. Dar ce ar putea crește vreodată în locul pasiunii care acum a dispărut? Ar exista oare loc pentru o apropiere mai blândă, mai caldă? Sau e totul doar un paravan pentru ceva întunecat și toxic?

Ritmul melodiei este comparat cu bătăile unei inimi, completat de chitare vaporoase, sintetizator masiv şi percuţie expresivă. Grupul a cântat în 2021 pe scenă principală de la Summer Well, în deschiderea celor de la Balthazar. În 2022 a cântat pe scenă Electric Castle şi a cântat de asemenea în deschidere pentru Son Lux la Bucureşti. Grupul se pregăteşte acum pentru de un turneu în Polonia, care are loc între 9 şi 11 dcembrie.

Pregăteşte de asemenea cântece pentru un nou album, care va sosi în primăvară.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Alternosfera, The Mono Jacks, Vița de Vie și mulți alții cântă la Danube Rock Sounds 2022

Ajuns deja o tradiție pentru iubitorii de muzică din Galați, Danube Rock Sounds revine pe plaja Dunărea. Unele dintre cele mai iubite trupe de rock vor urca pe scena festivalului. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

The Mono Jacks / Vița de Vie
The Mono Jacks / Vița de Vie │ FOTO: InfoMusic

Între 16 și 18 septembrie, pe Plaja Dunărea din Galați, va avea loc festivalul Danube Rock Sounds, ajuns la a opta ediție. În cele trei zile de festival, publicul din Galați îi va putea asculta live pe: Alternosfera, The Mono Jacks, Vița de Vie, Trooper, Robin and the Backstabbers, Omul cu Șobolani, Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase, Domino, Implant pentru Refuz, Mihail, The Schnitzels, Dimitri’s Bats, Pinholes, Dl. Goe, Hvnds, Melting Dice.

Acces Danube Rock Sounds 2022:

Concertele vor începe zilnic de la ora 18:30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17:30.

Program Danube Rock Sounds 2022

Vineri, 16 septembrie

 • Melting Dice
 • Pinholes
 • Mihail
 • Omul cu șobolani
 • Vița de Vie

Sâmbătă, 17 septembrie

 • Hvnds
 • Dimitri’s Bats
 • Implant pentru Refuz
 • Robin and the Backstabbers
 • The Mono Jacks
 • Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase

Duminică, 18 septembrie

 • Dl Goe
 • The Schnitzels
 • Domino
 • Trooper
 • Alternosfera

Bilete Danube Rock Sounds 2022:

Abonamentele și biletele pentru festival se pot achiziționa online, la prețuri cuprinse între 230 de lei și 99 de lei. Elevii și studenții își pot cumpăra abonamente cu reducere, valabile exclusiv cu un act doveditor la intrarea în festival, la prețul de 190 de lei. Pentru mai multe detalii despre bilete, consultă agenda InfoMusic.

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5