Urmărește-ne în Social Media

Dimitri's Bats - Dancing and Falling

Dimitri's Bats, unul dintre cele mai proaspete acte indie de la noi a lansat piesa "Dancing and Falling", care primeşte un videoclip visător. Această creaţie aminteşte de petrecerile de apartament ale anilor '70. Vă invităm să vizionaţi clipul în cadrul articolului.

Dacă numele Dimitri's Bats vă sună familiar, asta e pentru că formaţia a apărut la multiple evenimente de tip Street Food Festival în ultimul an. Artiştii debutau cu single-ul "Cold" pe final de 2017 şi au continuat cu un release mid-tempo dansant, numit "Bottom of the Ocean", care apărea în 2018. Cheful de dans a rămas activ şi pe "Dancing and Falling", cea mai nouă creaţie a băieţilor.

Piesa se află pe EP-ul de debut "Mess". Videoclipul este regizat de Radu Osaciuc şi Sonia Ciocan şi are ca inspiraţie o petrecere cu tema anii '70. Toată lumea este îmbrăcată în cămăşi colorate, dansează şi se distrează. Totul se petrece ca într-o buclă temporală, cu aceeaşi piesă pusă pe repeat, dar asta nu deranjează pe nimeni. Tinerii dansează şi fredonează acelaşi cântec iar şi iar.

Cei care nu rezistă toată noaptea dispar ca nişte stafii. Indie rockerii Dimitri's Bats au ieşit din undeground-ul românesc, pentru un suflu indie proaspăt. Experienţa nu le lipseşte totuşi, având în spate know how-ul muzical al lui Radu Osaciuc, cunoscut pentru proiectul muzical Sophisticated Lemons. Rezultatul este un hibrid de mai multe genuri muzicale: rock alternativ, electro pop, mid tempo.

Formaţia s-a prezentat publicului în toamna lui 2017 în cadrul evenimentului "The Fresh in the Garden". Numele Dimitri's Bats vine de la o legendă urbană din Neagra, judeţul Neamţ. Acolo un sătean avea obiceiul de a prinde lilieci şi a îi ţine în cuşti în casă. Respectiva persoană nu vorbea cu nimeni din sat, ci doar cu liliecii.

Dimitri's Bats sunt:

  • Radu Osaciuc - voce, chitară
  • Marius Acsintoaie - chitară
  • Cristian Drâmba - bass
  • Andrei Drăgusanu - synth, backing vocals
  • Andrei Costache - tobe

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED