Urmărește-ne în Social Media

Arkanian & ANTONIA - Complicated

Arkanian și ANTONIA ne prezintă o poveste de dragoste cu scântei în noul videoclip "Complicated". Înainte de a fi lansată în versiune de duet, piesa care a devenit virală pe TikTok, așa ajungându-se la ideea unei colaborări cu Antonia.

"Complicated" a fost compusă de Arkanian și Alex Velea, textul fiind semnat de Arkanian, Alex Velea, Rashid și Antonia. Videoclipul a fost filmat și regizat de Ciolpan.

"Îmi doream de ceva timp să lansez o piesă cu Arkanian, îl consider unul dintre cei mai talentați trapperi de la noi, din România. Am așteptat momentul potrivit să facem o piesă împreună, el a venit cu propunerea aceasta, m-am bucurat mult și bineînțeles că am acceptat, pentru că îl apreciez, e super talentat și creativ.

De asemenea, sunt foarte fericită pentru această colaborare între Golden Boy și Global Records, echipele mele preferate. Sper că oamenii o vor aprecia și se vor bucura de ea, pentru că noi suntem extrem de încântați și entuziasmați", a spus ANTONIA.

Arkanian: "Simt că Antonia s-a mulat pe piesă foarte bine, că a adus o energie de care piesa avea nevoie, a făcut-o mult mai dinamică, mult mai entertaining"

"Complicated" este o piesă pe care am făcut-o într-o dimineață la studio, mi-a plăcut foarte mult, eram foarte inspirat de funk, pop în perioada aceea, așa că acesta mi-a fost vibe-ul, plus toate influențele de hip-hop și rap aferente mie.

Am pus-o pe TikTok într-o zi să văd ce se întâmplă, fără nicio așteptare și de nicăieri, au început să apară tot mai multe videouri cu piesa. Pentru că primeam feedback bun, colegii mei de la Golden Boy au venit cu ideea să o lansez cu Antonia, ceea ce era mai mult un vis pe care nu speram să îl îndeplinesc prea curând. I-am propus piesa, a fost super încântată, iar eu am fost și sunt în extaz. Simt că s-a mulat pe piesă foarte bine, că a adus o energie de care piesa avea nevoie, a făcut-o mult mai dinamică, mult mai entertaining și simt că a completat proiectul într-un mod foarte tare", a spus Arkanian.

Special guest în videoclip este și Zanni, câștigătorul ediției 2021 a show-ului Survivor România.

Recent, Antonia a lansat piesa "Amor", o declarație de dragoste plină de emoție și sensibilitate, dar și "Benny Hana" și "I Think I Love Him".

PUBLICITATE
Comentarii