Urmărește-ne în Social Media

Camila Cabello - First Man

Camila Cabello a lansat un videoclip emoționant, prin care îi mulțumește tatălui ei pentru tot ceea ce a făcut pentru ea. Single-ul astfel promovat se numește "First Man", clipul cuprinzând imagini cu artista cubaneză în copilărie, alături de tatăl ei.

Camila Cabello a marcat ziua de 21 iunie, respectiv "Ziua tatălui" în SUA, cu un videoclip încărcat de emoție. Artista își arată recunoștința pentru iubirea primită din partea tatălui ei, clipul "First Man" fiind acompaniat de un mesaj la fel de înduioșător.

"Tată, am făcut asta pentru tine. Îți mulțumesc pentru faptul că mă iubești necondiționat, din toată inima, în fiecare zi. Nu contează dacă dau greș sau reușesc, nu contează dacă simt că sunt pe culmile gloriei sau dacă sunt la pământ. Mă iubești pur și simplu, fără a fi nevoie ca eu să fac ceva sau să fiu altcineva în afară de mine. Îți multumesc din toată inima pentru tot. Îți mulțumesc că mi-ai arătat ce este iubirea și cum se manifestă ea. Voi fi mereu fetița ta", i-a transmis Camila tatălui ei printr-o postare pe Instagram.

În primele săptămâni de pandemie, Camila Cabello a îndemnat publicul să apeleze la tehnici de meditație pentru a atenua anxietatea și stresul.

Camila Cabello a ajuns în atenția publicului odată cu participarea la X Factor din 2012. Artista a ajuns până în finala competiției alături de viitoarele colege din Fifth Harmony, alături de care a lansat EP-ul "Better together" și albumele de studio "Reflection" (2015) și "7/27" (2016). Piesa "Worth it" a fost un success international, iar "Work from home" a cucerit numeroase topuri.

După ce a părăsit trupa Fifth Harmony, la sfârșitul anului 2016, artista a colaborat cu Shawn Mendes la piesa "I know what you did last summer" și cu rapper-ul american Machine Gun Kelly – "Bad Things". În 2017 a apărut piesa "Havana", care a depășit pragul de un miliard de stream-uri pe Spotify, propulsând cariera tinerei artiste cu rădăcini cubaneze.

 

Comentarii

Albume noi

Camila Cabello a lansat albumul "C, XOXO" - TRACKLIST

Camila Cabello a lansat "C, XOXO", cel de-al patrulea album din carieră. Materialul este compus din 14 piese ce vorbesc despre întoarcerea acasă, în Miami, și dobândirea unor noi perspective asupra vieții.

Publicat

pe

Videoclip Camila Cabello - Chanel No.5
Videoclip Camila Cabello - Chanel No.5 │ FOTO: captură YouTube

"C, XOXO" conține 14 piese, dintre care două sunt colaborări cu Drake. Discul a fost prefațat de single-urile "I Luv It" cu Playboi Carti - care a ajuns pe locul 81 în Billboard Hot 100 - "He Knows" cu Lil Nas X și "Chanel No.5".

Cântăreața a dat de înțeles pentru prima dată că pregătește un nou proiect muzical în februarie, când a optat pentru o schimbare de look. Părul blond a fost primul indiciu că și "C,XOXO" va beneficia de ceva special, de un sunet diferit față de muzica ei anterioară.

Anterior, Camila a prezentat fanilor albumele "Familia" (2022), "Romance" (2019) și "Camila" (2018).. Toate s-au bucurat de succes și s-au poziționat în topurile muzicale.

TRACKLIST "C, XOXO":

 1. I LUV IT (feat. Playboi Carti)
 2. Chanel No.5
 3. pink xoxo
 4. HE KNOWS (feat. Lil Nas X)
 5. Twentysomethings
 6. Dade County Dreaming (feat. JT & Yung Miami)
 7. koshi xoxo (feat. BLP Kosher)
 8. HOT UPTOWN (feat. Drake)
 9. Uuugly
 10. DREAM-GIRLS
 11. 305tilidie
 12. B.O.A.T.
 13. pretty when i cry
 14. June Gloom
Citește în continuare