Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Revelion 2018 la Palatul Parlamentului: Glamour Party cu Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Camila Cabello - de la Fifth Harmony la artistă solo cu succes internațional

A făcut parte din trupa Fifth Harmony și a cântat pe scene din toată lumea, iar acum își trăiește visul cu ochii, având mare succes ca artistă solo. Camila Cabello s-a remarcat cel mai mult ca voce, personalitate și prezență scenică în girl band-ul Fifth Harmony, așa că distanțarea ei față de fostele colege a fost inevitabilă. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

De origine din Cojimar, Eastern Havana, Cuba, Camila Cabello are și rădăcini mexicane. La vârsta de 5 ani s-a mutat împreună cu părinții în Miami, Florida, unde s-a înscris la liceu. Totuși, în clasa a noua a renunțat la studii pentru a se dedica în totalitate muzicii.

Camila Cabello a fost la audiții pentru X Factor în 2012, ajungând în finală alături de viitoarele colege de trupă din Fifth Harmony. Cele cinci fete au semnat cu Syco Music, casa de discuri a lui Simon Cowell, iar în 2013 a fost lansat EP-ul "Better together", urmat de albumele de studio "Reflection" (2015) și "7/27" (2016). Piesa "Worth it" a fost un success international, iar "Work from home", a cucerit numeroase topuri și a devenit una dintre cele mai vizualizate piese de pe YouTube, având aproape 2 miliarde de vizualizări.

După ce a părăsit trupa Fifth Harmony la sfârșitul anului 2016, artista a colaborat cu Shawn Mendes la piesa "I know what you did last summer" și cu rapperul american Machine Gun Kelly – "Bad Things". Au ajuns în top 20 în US Billboard Hot 100, ca mai apoi să înceapă să lucreze la primul ei album.

"Havana" (ft Young Thug), primul single de pe viitorul material discografic, a ajuns pe primul loc în Canada, Irlanda și Marea Britanie și în top 10 în numeroase țări. Înainte să urce în topuri cu melodia "Havana", Cabello a strâns peste 100 de milioane de vizualizări la videoclipul piesei "Crying in the Club". O altă colaborare cunoscută este "Hey ma", împreună cu Pitbull și J. Balvin.

"The hurting. The healing. The loving." este numele primului album de studio care va fi lansat în 2018 și transpune în versuri poveștile din sufletul lui Camila Cabello.

"Albumul arată călătoria mea din întuneric spre lumină, de la momentele în care m-am simțit pierdută și până la perioada în care m-am regăsit." a declarat artista.

Camila Cabello a interpretat pentru prima oară piesa "Crying in the Club" în cadrul premiilor Billboard Music Awards 2017 și a deschis o parte dintre concertele lui Bruno Mars din turneul "24K Magix World Tour".

În acest moment, "Havana", prima piesă de pe viitorul album a urcat până pe locul 2 în topul US Billboard Hot 100, având aproape 200 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Deși s-a lansat de puțin timp ca artistă solo, Camila Cabello a câștigat deja premii importante precum Breakthrough Artist (Billboard Women in Music 2017), Best Pop (MTV European Music Awards 2017) sau premiul pentru Instagrammer Global, în cadrul MTV Millennial Awards 2017.

Frumoasa cubaneză este cu siguranță abia la începutul carierei sale, iar evoluția constantă ne demonstrează încă o dată că face parte din noua generație de artiști pop tineri și talentați.

Citește mai multe despre Camila Cabello
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mii de oameni au cântat alături de Direcția 5 în cadrul concertului "Live în București"

Concertul din 15 noiembrie de la Sala Palatului a adunat aproximativ 4000 de oameni, care au cântat alături de Direcția...

Închide