Urmărește-ne în Social Media

Camila Cabello - He Knows ft. Lil Nas X (Visualizer)

Camila Cabello și Lil Nas X au colaborat pentru piesa "He Knows", extrasă de pe viitorul album al artistei, "C, XOXO". Este lansată alături de un clip video disponibil în articol.

Construită în jurul unui ritm senzual, "He Knows" aduce un omagiu jocului de seducție, Camila Cabello cântând versuri precum "Îl am la degetul mic / Se uită la felul în care mă mișc/ Și el știe că este adevărat/ Când mă joc cu el așa/ De se întoarce imediat."

Single-ul a fost lansat alături de un visualizer care pare să fi fost filmat la Met Gala 2024, eveniment la care au participat ambii artiști.

"He Knows" este cel mai recent single de pe al patrulea album de studio al lui Cabello, "C,XOXO", după anteriorul "I Luv It", lansat în martie. Albumul complet va fi disponibil pe 28 iunie și va fi urmat de un spectacol la Rock in Rio Lisboa 2024 în Portugalia, unde vor mai cânta Ed Sheeran, Doja Cat și alții.

Cât despre Lil Nas X, acesta a colaborat recent cu Kevin Abstract pentru piesa "Tennessee", ce a debutat live la Coachella 2024. La începutul acestui an, el a lansat "J CHRIST" și "Where Do We Go Now?"

Comentarii