Urmărește-ne în Social Media

Camila Cabello - He Knows ft. Lil Nas X

Camila Cabello și Lil Nas X au lansat videoclipul oficial al recentei lor colaborări muzicale - "He Knows". Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Regizat de Onda, videoclipul muzical îi prezintă pe Camila și Lil Nas X luptându-se pentru același interes amoros. Artista dansează alături de un bărbat și încearcă să îl cucerească cu senzualitatea sa. Nu durează mult până să apară Lil Nas X și să încerce să i-l "fure" de sub nas. Cei doi artiști intră într-o altercație fizică, doar pentru a realiza în scurt timp că bărbatul pentru care se "luptă" nu este decât un manechin chel.

Camila și Lil Nas X își promit că nu se vor mai certa vreodată din cauza unui individ, dar uită repede angajamentul când un alt bărbat le atrage atenția în afara clubului.

"He Knows" este cel mai recent single de pe al patrulea album de studio al lui Cabello, "C,XOXO", după anteriorul "I Luv It", lansat în martie. Albumul complet va fi disponibil pe 28 iunie și va fi urmat de un spectacol la Rock in Rio Lisboa 2024 în Portugalia, unde vor mai cânta Ed Sheeran, Doja Cat și alții.

Cât despre Lil Nas X, acesta a colaborat recent cu Kevin Abstract pentru piesa "Tennessee", ce a debutat live la Coachella 2024. La începutul acestui an, el a lansat "J CHRIST" și "Where Do We Go Now?"

Comentarii