Urmărește-ne în Social Media

Bryan Adams - On The Road

Bryan Adams este bucuros că activitatea lui concertistică a fost reluată, după o perioadă de pauză forțată de pandemie. ”On The Road” este o piesă care-l readuce în punctul dorit, alături de public.

Noul single "On The Road" se regăsește pe albumul "So Happy It Hurts", pe care Bryan Adams l-a înregistrat în pandemie.

"Albumul atinge multe dintre aspectele efemere ale vieții, care sunt, de fapt, secretul fericirii, și cel mai important, al conexiunii umane", a explicat muzicianul în comunicatul de presă ce anunță lansarea noului său material.

Discul "So Happy It Hurts" va fi lansat pe 11 martie 2022 și va fi urmat de un turneu în UK, câteva dintre date fiind reprogramările unor concerte ce au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19. Noul LP al lui Bryan Adams conține 12 piese și poate fi deja precomandat.

În cei peste 40 de ani de carieră, Bryan Adams a vândut peste 75 de milioane de albume. Artistul canadian are în palmares 20 de premii Juno, 15 nominalizări la Grammy și 3 nominalizări la Oscar.

În 2019, Bryan Adams a susținut primul său concert la Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc la 11 ani de la precedentul show în țara noastră, ce a avut loc la București.

Comentarii