Urmărește-ne în Social Media

Bryan Adams - These Are The Moments That Make Up My Life

Bryan Adams se bucură de viață în toate aspectele ei și încearcă să ne transmită și nouă acest imbold de a nu rata micile detalii care ne înfrumusețează existența. ”These Are The Moments That Make Up My Life” este o baladă rock plină de optimism, ce vine acompaniată de un videoclip filmat pe o plajă din Spanish Banks, Vancouver.

Noua piesă "These Are The Moments That Make Up My Life" se regăsește pe albumul "So Happy It Hurts", pe care Bryan Adams l-a înregistrat în perioada pandemiei.

"Albumul atinge multe dintre aspectele efemere ale vieții, care sunt, de fapt, secretul fericirii, și cel mai important, al conexiunii umane", a explicat muzicianul în comunicatul de presă ce anunța lansarea noului său material.

Discul "So Happy It Hurts" a fost lansat pe 11 martie 2022 și s-a plasat pe prima poziție în topul UK Independent Albums (OCC). Noul LP al lui Bryan Adams conține 12 piese, "These Are The Moments That Make Up My Life" fiind cea care închide albumul. e

Tracklist "So Happy It Hurts" - Bryan Adams:

 1. "So Happy It Hurts"
 2. "Never Gonna Rain"
 3. "You Lift Me Up"
 4. "I've Been Looking For You"
 5. "Always Have, Always Will"
 6. "On The Road"
 7. "Kick Ass"
 8. "I Ain't Worth Shit Without You"
 9. "Let's Do This"
 10. "Just Like Me, Just Like You"
 11. "Just About Gone"
 12. "These Are The Moments That Make Up My Life"

În cei peste 40 de ani de carieră, Bryan Adams a vândut peste 75 de milioane de albume. Artistul canadian are în palmares 20 de premii Juno, 15 nominalizări la Grammy și 3 nominalizări la Oscar.

În 2019, Bryan Adams a susținut primul său concert la Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc la 11 ani de la precedentul show în țara noastră, ce a avut loc la București.

Comentarii