Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Bryan Adams concertează la Cluj-Napoca în noiembrie - PREȚURI BILETE

Pe 11 noiembrie, Bryan Adams va urca pe scena BTarena din Cluj-Napoca pentru a cânta alături de public atât hiturile care l-au consacrat, cât și melodii de pe noul său album, “Shine a Light”. Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online.
Bryan Adams

Bryan Adams (foto: Terry Steeves)

Bryan Adams, artistul canadian care a făcut senzaţie cu hituri ca "Please Forgive Me", "Have you Ever Really Loved a Woman" şi "Everything I Do" va urca pe scena de la Cluj la doar 5 zile de la împlinirea vârstei de 60 de ani.

Turneul ce îl readuce în România se numește "Shine a light". Acesta a început pe 25 februarie 2019, cuprinzând concerte în Statele Unite, America de Sud și Europa.

"Shine a light" este și titlul celui de-al paisprezecelea album al lui Bryan Adams. Discul îmbină mai multe stiluri muzicale, conținând și o colaborare surpriză cu Jennifer Lopez, pentru single-ul "That's How Strong Our Love Is".

Bryan Adams este compozitor, producător, chitarist, fotograf, filantrop și activist. Discul care i-a adus recunoașterea la nivel internațional a fost "Reckless", material ce a inclus hiturile "Run to You" și hitul "Summer of '69".

Piesele sale au apărut pe coloanele sonore ale unor filme celebre, precum "Robin Hood" ("Everything I Do I Do It For You"), "Don Juan" ("Have You Really Loved A Women"), "The Mirror Has Two Faces" ("I Finnaly Found Someone" - duet cu Barbra Streisand), "Three Musketeers" (''All for Love'', împreună cu Rod Stewart şi Sting). A avut 20 de hituri în US TOP 10, fiind și primul artist canadian prezent cu un L.P. în acest clasament.

În cei peste 40 de ani de carieră, Bryan Adams a vândut peste 75 de milioane de albume, având în palmares 15 nominalizări la Premiile Grammy și 3 nominalizări la Oscar. A primit Ordinul Canadei pentru contribuția adusă muzicii și pentru activitățile sale filantropice.

Până acum, Bryan a vizitat doar capitala României, cu ocazia concertelor din 2000 și 2008, când 20.000 de oameni au venit să cânte alături de el.

Prețuri bilete la concertul Bryan Adams din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul Bryan Adams au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 129 de lei și 399 de lei. Găsiți detalii despre cele locuri și categoriile de bilete în agendă.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bryan Adams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul Rammstein a finalizat un nou album cu proiectul Lindemann

Suntem în sezonul proiectelor solo sau secundare, iar după ce Corey Taylor a anunţat că pregăteşte un LP solo, acum...

Închide