Urmărește-ne în Social Media

Bryan Adams - When You Love Someone (Classic Version)

Bryan Adams relansează ”When You Love Someone”, o piesă inclusă pe albumul ”Unplugged” din 1997. Noua versiune beneficiază de un videoclip filmat la Floors Castle din Scoția.

În luna martie, Bryan Adams lansa discul "So Happy It Hurts". Materialul compus în perioada pandemiei s-a plasat pe prima poziție în topul UK Independent Albums (OCC).

Bryan Adams este compozitor, producător, chitarist, fotograf, filantrop și activist. Discul care i-a adus recunoașterea la nivel internațional a fost "Reckless", material ce a inclus hiturile "Run to You" și hitul "Summer of '69".

Piesele sale au apărut pe coloanele sonore ale unor filme celebre, precum "Robin Hood" ("Everything I Do I Do It For You"), "Don Juan" ("Have You Really Loved A Women"), "The Mirror Has Two Faces" ("I Finnaly Found Someone" - duet cu Barbra Streisand), "Three Musketeers" (''All for Love'', împreună cu Rod Stewart şi Sting). A avut 20 de hituri în US TOP 10, fiind și primul artist canadian prezent cu un L.P. în acest clasament.

În cei peste 40 de ani de carieră, Bryan Adams a vândut peste 75 de milioane de albume. Artistul canadian are în palmares 20 de premii Juno, 15 nominalizări la Grammy și 3 nominalizări la Oscar.

În 2019, Bryan Adams a susținut primul său concert la Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc la 11 ani de la precedentul show în țara noastră, ce a avut loc la București.

Comentarii