Urmărește-ne în Social Media

Bryan Adams - Christmas Time

"We can live forever in a world where we are free", ne spune Bryan Adams în versurile piesei sale de sezon - ”Christmas Time”. Artistul canadian ne amintește cât de important este să păstrăm bucuria sărbătorilor în fiecare zi din an.

"Christmas Time" este piesa prin care Bryan Adams ne face să zâmbim și să ne dorim să fim mai buni. Redevenim pentru scurtă vreme copii și ne amintim că lumea poate fi altfel dacă ne schimbăm percepțiile. Crăciunul poate fi în fiecare zi, depinde numai de noi dacă reușim să facem ca această stare de sărbătoare să persiste.

"Christmas Time" este o melodie compusă de Bryan Adams în colaborare cu Jim Vallance și este una dintre cele mai populare piese de Crăciun ale artistului canadian. Melodia a fost lansată în 1985 și a inclus pe B-side-ul single-ului piesa "Reggae Christmas", compusă de Vallance după o întâlnire cu Ringo Starr. Recent, melodia a fost reeditată și lansată pe un nou EP de sezon -"Christmas". Pe acest material se regăsește și single-ul recent lansat, "Joe and Mary".

În cei peste 40 de ani de carieră, Bryan Adams a vândut peste 75 de milioane de albume. Artistul canadian are în palmares 20 de premii Juno, 15 nominalizări la Grammy și 3 nominalizări la Oscar.

Toamna aceasta, pe 11 noiembrie, Bryan Adams a revenit în România pentru a concerta la Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc la 11 ani de la ultimul său show în țara noastră.

Comentarii