Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Bryan Adams - Christmas Time

"We can live forever in a world where we are free", ne spune Bryan Adams în versurile piesei sale de sezon - ”Christmas Time”. Artistul canadian ne amintește cât de important este să păstrăm bucuria sărbătorilor în fiecare zi din an.

"Christmas Time" este piesa prin care Bryan Adams ne face să zâmbim și să ne dorim să fim mai buni. Redevenim pentru scurtă vreme copii și ne amintim că lumea poate fi altfel dacă ne schimbăm percepțiile. Crăciunul poate fi în fiecare zi, depinde numai de noi dacă reușim să facem ca această stare de sărbătoare să persiste.

"Christmas Time" este o melodie compusă de Bryan Adams în colaborare cu Jim Vallance și este una dintre cele mai populare piese de Crăciun ale artistului canadian. Melodia a fost lansată în 1985 și a inclus pe B-side-ul single-ului piesa "Reggae Christmas", compusă de Vallance după o întâlnire cu Ringo Starr. Recent, melodia a fost reeditată și lansată pe un nou EP de sezon -"Christmas". Pe acest material se regăsește și single-ul recent lansat, "Joe and Mary".

În cei peste 40 de ani de carieră, Bryan Adams a vândut peste 75 de milioane de albume. Artistul canadian are în palmares 20 de premii Juno, 15 nominalizări la Grammy și 3 nominalizări la Oscar.

Toamna aceasta, pe 11 noiembrie, Bryan Adams a revenit în România pentru a concerta la Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc la 11 ani de la ultimul său show în țara noastră.

Citește mai multe despre Bryan Adams
Videoclipuri cu Bryan Adams
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE